Vés al contingut principal

Novetats a les activitats dirigides des del 12 de setembre

07 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

A partir del 12 de setembre, ampliem l’oferta d’activitats dirigides gratuïtes fins a 128 classes setmanals. Algunes de noves i més oferta al matí i mitja tarda!

Novetats de les activitats dirigides

Ara gaudiràs de sessions dirigides també a les 9 h, a les 15 h i a les 16 h i de noves modalitats amb les sessions setmanals de Voleibol, Bàsquet, Futbol i Bàdminton, on podràs jugar al teu esport preferit junt amb d’altres persones abonades i un monitor/a.

Ampliem el nombre de sessions d’algunes de les classes amb més demanda, com són Body Pump, Tonificació i Aiguafit.

I des del 18 de setembre, tindràs disponible una altra novetat: els entrenaments del dia o WODS en format de sessió temàtica de 30 minuts a la sala fitnes. Aquests WODS et permetran aprofundir en un tipus d’entrenament: amb kettlebells o pilota medicinal, multisalts, tabata, etc. Cada 15 dies canviarem l’entrenament i tindràs molts horaris disponibles per a poder reservar i aprofitar cadascuna de les sessions quinzenals que programarem: a les 9:15 h, 10 h, 11:45 h, 13 h, 16:15 h, 17 h i 20 h.

Les activitats Best amb monitor virtual les podràs seguir gaudint a la sala fitnes (BestTraining i BestBalance) i a la de cycling (BestCycling) amb nou funcionament: a partir d’ara només hauràs de fer reserva per a qualsevol d’aquests 2 espais i demanar al personal tècnic de sala fitnes que te les activi (en funció de la seva disponibilitat en cada moment) en aquestes franges horàries: de dilluns a divendres, de 8:30 a 12:15 h  i de 15:30 a 17 h, dissabtes de 8 a 11 h i de 15:30 a 18.30 h i diumenges de 8 a 11 h.

Consulta’n la nova programació per al primer quadrimestre del curs 23/24 a l’apartat ACTIVITATS DIRIGIDES a uab.deporsite.net i a l’app BH Gymloop.

I recorda que també tens l’opció d’inscriure’t a activitats Premium de cos i ment, en grup reduït i estable.

Dins de