Vés al contingut principal

Apunta't a les competicions esportives UAB

16 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Pots jugar en la lliga de bàsquet, futbol sala femení, futbol 7, vòlei, tennis o pàdel al campus. I per la teva participació podràs obtenir crèdits i completar el teu currículum acadèmic.

equips de futbol de competicions intracampus a la UAB

Les lligues curtes de bàsquet, futbol sala femení, vòlei, tennis i pàdel es faran de finals d’octubre a desembre, mentre les lligues llargues de futbol 7 o pàdel s’allargaran fins al març.

Consulta aquí els dies i horaris de competició i altres informacions sobre la lliga curta i la lliga llarga de la UAB i apunta’t a la que vulguis o a una de cadascuna.

Les inscripcions a aquestes competicions intracampus són gratuïtes i es fan online*, del 19 de setembre al 14 d’octubre. Per formar-hi part cal ser persona abonada al SAF.

*Per a les inscripcions en esports d’equip o en parelles (pàdel), primer cal formar l’equip i la persona que en sigui la delegada haurà d’inscriure-hi la resta, seguint les instruccions que rebrà en emplenar el formulari online. En cas de no tenir l’equip complet o no tenir parella de pàdel, cal que emplenis aquest formulari. Les inscripcions individuals només es podran fer per a la lliga de tennis.

I si vols aconseguir crèdits per la teva participació (1,5 crèdits per la lliga curta i 3 per la llarga), també hauràs de realitzar la inscripció a l'activitat de reconeixement acadèmic corresponent (a partir del 7 de novembre i segons cada competició).

Dins de