Arxiu de notícies

Estudiants que fan l'examen TOPIK

L’Institut Sejong convoca els exàmens de coreà TOPIK 2021

Com cada any, l’Institut Sejong, localitzat al campus de Bellaterra, organitza els exàmens de coreà TOPIK. Per aquest any n’hi ha dues convocatòries disponibles: el 10 d’abril i el 16 d’octubre, si bé les inscripcions per tot dos són del 15 de gener al 7 de febrer.

Video VI concurs de fotografia Mywebtime

S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

El jurat del premi ha desvetllat les dotze imatges guanyadores de la sisena edició del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime, adreçat al personal d'administració i serveis de la Universitat. Les dotze fotografies guanyadores s'aniran publicant durant el 2021 en el programa de gestió d'horaris.

Imatge recurs campus

Serveis al campus del 23 de desembre al 6 de gener

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials.

Excel·lència Docent

La UAB convoca el III Premi a l'Excel·lència Docent

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les sol·licituds es poden presentar entre l'11 de gener i el 23 de febrer de 2021.