Universitat a l'Abast A través de l’Escola de Postgrau, la UAB ha obert les portes a tota la població, sense límits generacionals, socials ni geogràfics.

Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Formació al llarg de la vida a la UAB.

 

Pla Formatiu “Aprenent al Campus“

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

GUIA DEL CURS 2023-2024 (actualitzada 25/01/2024)

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2023-2024: 
  • Primer semestre: TANCAT.
  • Segon semestre: Del 30 de gener a les 10h, al 2 de febrer a les 12h.
    • Sol·licitud a través del següent FORMULARI (no operatiu fins el 30/1 a les 10h). Amb les opcions que s’indiquin preparem la matrícula i l’enviarem per confirmar mitjançant el pagament corresponent. Instruccions per omplir el formulari
    • Per realitzar la preinscripció de manera presencial cal fer reserva de cita (a apartir del 25 de gener, a les 10h)
    • Pots consultar les assignatures sense places disponibles AQUÍ.
 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST"

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb reserva de cita). 

Per informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat). 
 

NOUS CURSOS AL CAMPUS DE SABADELL

Campus Urbá de les Ciències de la Vida i la Salut

El programa Universitat a l'Abast, en col·laboració amb l'Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, programarà dos nous cursos al campus de Sabadell de la UAB.

El pròxim mes de novembre començarà el curs "Psicologia i Mindfulness: millora el teu benestar emocional", a càrrec de la Dra. Jenny Moix, professora del departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació de la UAB. A l'abril de 2024 s'oferirà el curs "Economia per a no economistes: agafa el control de les teves finances", impartit pel Sr. Eduard Conti, qui ha impartit classes d'Introducció a l'Economia a la facultat d'Economia i Empresa de la UAB. 

Els cursos formen part de la programació del Campus Urbà de Ciències de la Vida i de la Salut, iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sabadell, la UAB, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i l'Escola Superior de Disseny (ESDi-URL) que té com objectiu desenvolupar actuacions per generar activitat econòmica, científica i formativa en qualsevol àmbit relacionat amb les ciències de la vida i la salut (+informació)

Programa i calendari:

​​​Inscripcions obertes a partir del 3 d'octubre, fins omplir aforament. Enllaç a la inscripció.