Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Seguint les recomanacions de la UAB relacionades amb les mesures de prevenció de contagi per COVID-19, només s'atendrà presencialment amb cita prèvia. També els podrem atendre a través del correu electrònic universitat.abast@uab.cat, o telefònicament, dins l'horari d'atenció. 
Més informació actualitzada sobre l'afectació del COVID-19 a la UAB a www.uab.cat/coronavirus.

Pla Formatiu Aprenent al Campus

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

GUIA DE L'ESTUDIANT 2021-2022: Pots consultar l'oferta formativa del curs 2021-2022 aquí

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2021-2022: 

  • Matrícula virtual: del 26 de juliol, a les 10 hores; al 3 de setembre, a les 23,59 hores. (instruccions per a la matrícula virtual)
  • Matriculació presencial: 28 i 29 de juliol, 2 i 3 de setembre, de 10 a 14h, a l’Escola de Postgrau, amb cita prèvia (torns disponibles a partir del 23 de juliol, a les 10h, al següent enllaç
  • PERÍODE EXTRAORDINARI (SEGON SEMESTRE): Del 26 al 28 de gener (estudiants matriculats/des al 1r semestre), i 1 i 2 de febrer (estudiants no matriculats/des al 1r semestre)
  • SESSIÓ INFORMATIVA VIRTUAL SOBRE ELS ESTUDIS PER A PERSONES MAJORS DE 50 ANYS A LA UAB: 22 DE JULIOL, A LES 11,30h.

 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST" 2021-2022

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb cita prèvia). 

Programa del Cicle "Seminaris a l'Abast" 2021-2022 (pendent de publicació. Pots consultar el programa preliminar aquí. La matrícula s'obrirà al mes de setembre.)

 

TORNEN ELS "MONOGRÀFICS A L'ABAST"

Reprenem aquesta proposta formativa, basada en cursos monogràfics de 6 hores, repartides en 3 sessions. Els monogràfics a l’Abast s’adrecen especialment a l’alumnat del pla formatiu Aprenent al Campus i al de les Aules d’Extensió Universitària vinculades a la UAB, tot i que estan oberts a tota la població.

  • Properes edicions pendients de publicació

Trobaràs les instruccións per a la matriculació en els monogràfics en el següent ENLLAÇ.

Per ampliar informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat).