Actualitat

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El dimecres, 14, hi haurà una xerrada sobre com afecten els tòxics de l'entorn a la salut i una altra sobre compartir energia així com zumba i tai-txi. Al llarg de la setmana, més xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

Estudiants

La UAB Barcelona Summer School obre la inscripció

Durant l'abril continua oberta la inscripció a la UAB Barcelona Summer School per a estudiants internacionals i no UAB. Enguany es realitzarà tant de manera online com presencial depenent de cadascun dels cursos.

Cribratge a les facultats de Ciències i de Biociències

Continua el cribratge massiu de la comunitat universitària

La Generalitat organitza, del 8 al 15 d'abril, un cribratge massiu a la UAB per detectar casos asimptomàtics de COVID-19 i persones que han passat ja la malaltia. Avui, es poden realitzar les proves a la plaça Cívica i a l'Escola d'Enginyeria. Demà, es podran fer a la Cívica, a la Facultat de Medicina i al campus de Sabadell.

Acte de celebració del 50è aniversari de la Facultat de Ciències

Agustí Nieto-Galan defensa la "democratització de la ciència"

Agustí Nieto-Galan ha afirmat que la democratització de la ciència representa "un canvi profund en els termes en què el coneixement científic es produeix, difon i legitima" a la conferència amb què la Facultat de Ciències ha celebrat el seu cinquantè aniversari.

Facultat de Medicina de Bellaterra

La UAB amplia els seus estudis de Medicina

La UAB reordena els estudis de Medicina i incorpora a la seva oferta formativa les 60 places que, fins ara, s’impartien conjuntament amb la Universitat Pompeu Fabra a la Unitat Docent Parc de Salut Mar.