Concurs cartell FM

#UABrefugi: l'Autònoma acull


Bases

El concurs s’adreça al personal de la UAB i als estudiants matriculats en qualsevol centre de la UAB, o a aquells qui siguin Alumni UAB.

Cada participant pot presentar fins a dues propostes, ja sigui de manera col·lectiva o individual.

La proposta de cartell s’ha de presentar en format .jpg o .png i ha de tenir una resolució òptima per a ser visualitzada en pantalla.

El disseny de la proposta ha d’incloure: “FMUAB18” i el logo de la UAB, així com la data, "8 de novembre de 2018", l’horari, "de 13 h a 21 h", i la imatge del lema de la festa d’enguany, que es pot descarregar en aquest enllaç.

Per participar cal enviar els arxius a info.participacio@uab.cat, indicant en el correu el nom, cognoms, NIU i telèfon de contacte.

El termini de presentació s’inicia el 20 de juny de 2018, dia mundial dels refugiats, i finalitza el 30 de setembre de 2018.

El jurat que valorarà les propostes estarà format per la Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, una persona de l'equip de Dinamització Comunitària, una persona de l'equip de Cultura en Viu i una persona de l'equip de Comunicació. Tres de les propostes finalistes s’escolliran per votació popular, i el jurat es reserva el dret d’afegir més propostes finalistes en funció de la seva valoració. La resolució es farà pública a través del web uab.cat/viure.

La unitat de Dinamització Comunitària publicarà les propostes a través de les xarxes socials de la FMUAB perquè se sotmetin a la valoració popular.

La proposta guanyadora obtindrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en la difusió i documentació de l’edició de la FMUAB del 2018. El premi es lliurarà el 8 de novembre a l'espai escènic plaça Cívica, durant l’edició de la FM2018.

L’organització es reserva el dret de fer modificacions per adaptar la imatge guanyadora com a imatge de l’edició de la FMUAB del 2018.

Les obres presentades han de ser originals, i s'exclouran del concurs els plagis o còpies d'obres ja existents. Les persones participants en el concurs assumiran la responsabilitat total que no existeixin drets de terceres persones sobre les obres presentades.

L’organització es reserva el dret de deixar desert el premi de la convocatòria.