La Fundació UAB

Sessió informativa presencial: vine a conèixer les nostres instal·lacions al Campus UAB!

JPO Presencial Cicles Juliol 2021

El Centre de Formació Professional Fundació UAB organitza el dijous 1 de juliol, a les 18h, una sessió informativa presencial sobre el CFGS en Comerç Internacional. La sessió serà una oportunitat perquè els futurs estudiants puguin conèixer alumnes del Cicle i la seva experiència, i visitar les instal·lacions i serveis del centre. Inscriu-te.

08/06/2021

El Centre de Formació Professional Fundació UAB et convida a una sessió informativa presencial, el dijous 1 de juliol, a les 18h, per conèixer de primera mà el Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de la UAB.

La xerrada anirà a càrrec de Mérida Iglesias, directora del centre, que et donarà les claus d'aquest Cicle amb qualitat universitària i resoldrà tots els teus dubtes sobre accés, assignatures, pràctiques, sortides professionals, etc.

Vine a conèixer les instal·lacions del centre!

També hi participaran estudiants que actualment cursen el Cicle perquè puguis conèixer la seva experiència. A més, tindràs l'oportunitat de visitar les instal·lacions de l'Escola i tots els seus serveis!

La jornada es farà amb totes les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19 garantides.

Consulta com arribar al centre

Inscriu-te a la sessió