La Fundació UAB

La UAB participa en el congrés sobre educació superior més gran a Europa

Estudiants

Del 13 al 16 de setembre la ciutat de Barcelona acollirà el 32è congrés de l'European Association for International Education (AEIE), la trobada més gran a Europa sobre universitat i internacionalització. La UAB participarà a la trobada i rebrà la visita dels participants, que coneixeran de primera mà el campus de Bellaterra el dia 13.

08/09/2022

El congrés es desenvoluparà sota el lema «The future in full colour» i aplegarà membres d'universitats d'arreu del món que intercanviaran experiències sobre eines i pràctiques innovadores per a la internacionalització de l'educació superior. Hi haurà nombroses sessions paral·leles que abordaran tot tipus de qüestions relacionades amb el tema, així com una fira d'universitats i d'entitats i serveis implicats també en les múltiples vessants de l'educació internacional.

Els congressistes que visitin el campus de la UAB es podran familiaritzar amb els UAB Open Labs, amb les instal·lacions de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals o amb les innovacions docents endegades a la UAB, entre altres. A més, el dia 15, UAB Casa Convalescència acollirà una altra activitat del congrés, la UAB Partner's Day, on representants d'institucions associades a l'Autònoma podran reunir-se per intercanviar idees i pràctiques professionals.

En aquesta 32a edició, la ciutat de Barcelona podrà per fi acollir el congrés, del qual ja havia estat designada com a seu l'any 2020, però a causa de la pandèmia de COVID-19 les dues darreres edicions es fer en format virtual. La trobada d'enguany serà, doncs, presencial, però hi haurà també la possibilitat de seguir-la en línia.

Més informació: UAB Campus Visit

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat