La Fundació UAB

La III Jornada de Cohesió serà en línia i se centrarà en el treball en equip

Noies fent una vídeotrucada

La Corporació UAB celebrarà, el divendres 24 de juliol, la tercera edició de les jornades de cohesió per al personal, que enguany serà virtual i es focalitzarà en les relacions i el treball en equip.

30/06/2020

El pròxim divendres 24 de juliol, d'11 a 14 hores, la Corporació UAB organitzarà la III Jornada de Cohesió per a tots els treballadors i treballadores de l’entorn FUAB.

La sessió, sota el títol “Les relacions i el treball en equip en funció del temperament”, es farà virtualment i anirà a càrrec de la psicòloga Esther Polo Hilario.

Amb la situació generada pel confinament, un dels factors més importants durant el teletreball han sigut les relacions i la interdependència d’uns i altres. Per aquest motiu, aquesta sessió vol ser un espai per aprendre a autoconèixer-se a un mateix, i entendre com són els altres, per poder adaptar i millorar la comunicació, les relacions i el treball en equip.

Els membres del personal que vulguin assistir a la III Jornada de Cohesió han de confirmar la seva assistència abans del 15 de juliol mitjançant el formulari que se’ls ha facilitat per correu electrònic.

Per escollir la temàtica d’aquesta sessió, s’han tingut en compte els suggeriments que diversos membres del personal van proposar a l’enquesta de l’última jornada de cohesió.

La darrera jornada va tenir lloc el novembre de 2019, on es van reunir un centenar de membres del personal FUAB a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB per debatre sobre l’ètica i la cultura organitzativa.