La Fundació UAB

Jornada: "Malbaratament i prevencions legals en la cadena alimentària"

Malbaratament alimentari

El Fòrum QSA de Normes Alimentàries de l'Escola organitza una nova jornada virtual titulada "Malbaratament i prevencions legals en la cadena alimentària", on diversos experts tractaran la legislació existent per reduir el malbaratament i potenciar la sostenibilitat a les indústries alimentàries i el consum responsable a la població. La sessió es celebrarà el dilluns 7 de juny, a les 17:30 h. Cal inscriure's per assistir en línia.

19/05/2021

El Fòrum QSA de Normes Alimentàries de l'Escola organitza una nova jornada virtual titulada "Malbaratament i prevencions legals en la cadena alimentària", que es celebrarà el proper dilluns 7 de juny, de 17:30 h a 19:30 h.

En un context de reducció del malbaratament alimentari i una creixent preocupació per a la sostenibilitat, coneixerem la legislació existent fins al moment, fent èmfasi a la Llei 3/2020, la qual afecta a tots els agents de la cadena alimentària. En quin punt ens trobem, d'on venim i cap on anem. Aquestes i altres qüestions seran desenvolupades per perfils relacionats amb el sector alimentari que explicaran la gestió que apliquen per fer-hi front. 

Aquesta és la programació de la jornada:

  • 17:30-17:40 Benvinguda a càrrec de Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i Juan Ramón Hidalgo, Director del Fòrum QSA de Normes Alimentàries.
  • 17:40-18:00 Ponència: "Parlem de lleis a nivell europeu" per Núria Casanovas, biòloga especialitzada en Seguretat Alimentària en restauració i col·lectivitats, consultora, auditora i formadora en sector alimentari i eficiència energètica, i membre del Comitè Assessor del Fòrum QSA de Normes Alimentàries.
  • 18:20-18:40 Ponència: "Gestió dels recursos alimentaris", a càrrec de Rafael Oncins, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Plusfresc.
  • 19:00-19:15 Taula rodona: Preguntes dels assistents i debat dels conferenciants.
  • 19:15.19:30 Conclusions i cloenda de la jornada per Núria Casanovas i Juan Ramón Hidalgo (membres del Fòrum QSA).

Les persones que desitgin assistir virtualment a la sessió, han d'inscriure's prèviament a aquest formulari. La inscripció és gratuïta.

La jornada es realitzarà a través de la plataforma online Zoom, i els inscrits rebran recordatoris i l'enllaç d'accés a la trobada.

Per a més informació i per resolució de dubtes, podeu contactar a l'e-mail del Fòrum QSA de Normes Alimentàries:forum.qsa.epsi@uab.cat