La Fundació UAB

Audiència oberta per a l'acreditació de 2 Màsters de l'Escola FUABformació

Noia amb ordinador

El Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’AQU Catalunya realitzarà una visita virtual, els dies 9 i 10 de juliol, per avaluar el Màster Universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria, i el Màster Universitari en Gestió Esportiva – Sport Management, per la seva acreditació.

03/07/2020

Els dies 9 i 10 de juliol tindrà lloc la visita virtual del Comitè d’Avaluació Externa (CAE) d’AQU Catalunya per a l'acreditació de l’Escola amb el Màster Universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria i el Màster Universitari en Gestió Esportiva – Sport Management.

Aquest procés inclou entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes, titulats i ocupadors), amb l’objectiu d’explorar-ne la satisfacció, comprovar les competències adquirides en cada una de les titulacions, i veure la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.

L’avaluació externa contempla també una audiència pública oberta a la qual hi pot accedir tothom que hi estigui interessat. Per aquesta audiència oberta, AQU Catalunya posa a disposició el correu electrònic corporatiu acreditacio@aqu.cat perquè les persones interessades puguin compartir-hi els seus comentaris.