La Fundació UAB

Audiència oberta: Acreditació Màster Universitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària

Noia amb un portàtil

El Comitè d’Avaluació Externa (CAE) d’AQU Catalunya realitzarà una visita virtual els dies 8 i 9 d’octubre, per avaluar el Màster Universitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària.

30/09/2020

Els pròxims dies 8 i 9 d’octubre tindrà lloc la visita virtual del Comitè d’Avaluació Externa (CAE) d’AQU Catalunya per a l'acreditació de l’Escola amb el Màster Universitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària.

Aquest procés inclou entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes, titulats i ocupadors), amb l’objectiu d’explorar-ne la satisfacció i de comprovar les competències adquirides a la titulació i la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.
 
L’avaluació externa contempla també una audiència pública oberta a la qual pot accedir tothom que hi estigui interessat. Per a aquesta audiència oberta, AQU Catalunya posa a disposició el correu electrònic corporatiu acreditacio@aqu.cat, perquè les persones interessades puguin compartir-hi els seus comentaris.

Si esteu interessats en conèixer el contingut de l’Autoinforme i donar-hi la vostra opinió, poseu-vos en contacte amb Qualitat Docent de la Fundació UAB (fuab.formacio.acreditacio@uab.cat) i us facilitaran l’accés.

 

Notícies relacionades

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

Arriba la Cursa solidària de la UAB amb un nou format

Totes les notícies