La Fundació UAB

XIII Premi CIEU-FEiE 2022, a la idea més emprenedora

Premi CIEU XIII

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB torna a convocar un reconeixement per a les millors idees i iniciatives emprenedores dels graduats i estudiants de totes les titulacions de la UAB. El període per presentar candidatures finalitza el 9 de desembre.

02/11/2022

El Premi CIEU a la idea més emprenedora té com a objectiu principal fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU), juntament amb la Facultat d’Economia i Empresa (FEiE), l’Escola FUAB Formació i Alumni UAB

Aquest Premi està dirigit a tots els estudiants i graduats de la UAB. Es pot participar de forma individual o en equip. Segons la titulació, els participants hauran de presentar-se a les següents categories: 

  • Categoria FUAB Formació
  • Categoria Facultat d’Economia i Empresa
  • Categoria resta de la UAB
  • Categoria Alumni

Quant als graduats, que s’han de presentar a la categoria Alumni, poden participar tant individualment com en equip, però al grup hi haurà d’haver com a mínim un graduat/da a la UAB.

Un jurat, compost per persones expertes i reconegudes del món universitari i empresarial, valorarà les millors idees tenint en compte criteris com: 

  • l’originalitat i el grau d’innovació de la idea;
  • l’adequació del perfil de la persona emprenedora o la complementarietat de l’equip;
  • el coneixement del producte o servei;
  • el grau d’identificació de clients potencials i de la competència;
  • el grau d’implementació de la idea;
  • o la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

Què cal fer per participar-hi?

S’ha d’omplir la següent fitxa de participació (llegeix les indicacions) i el full de registre de persones emprenedores del CIEU abans del 9 de desembre de 2022.

Consulta les bases

Acte d’entrega del XIII Premi

El CIEU celebrarà un acte d’entrega del Premi el dijous 15 de desembre, a les 16h, a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. 

El Premi consta d’un certificat que acredita a les persones guanyadores i d’una dotació econòmica de 2.500€, que es repartirà entre les quatre categories.

A la categoria Alumni es comptarà amb dos premis: un general, i un d’impacte social i sostenibilitat. Cada un amb una dotació econòmica de 500€, que prové de la col·laboració entre Alumni UAB i la Caixa d’Enginyers