La Fundació UAB

El CFGS i els graus de la Fundació UAB, al Saló de l'Ensenyament 2023

Collage participació Fundació UAB al Saló 2022

La fira de l’educació més important de Catalunya tindrà lloc del 15 al 19 de març a Fira Barcelona (recinte de Montjuïc). Els Graus en Turisme i Direcció Hotelera i Prevenció i Seguretat Integral, i Vila Universitària, estaran presents a l’estand de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, mentre que el Centre de Formació Professional Fundació UAB també exposarà la nova oferta de cicles.

01/03/2023

Com cada any, la Fundació UAB porta la seva oferta formativa al Saló de l’Ensenyament. Enguany, la fira se celebrarà del 15 al 19 de març al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
El Saló de l’Ensenyament aplega cada any a més de 85.000 visitants per informar-se sobre l’oferta formativa de més de 200 expositors

Al pavelló 1, la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona tindrà un estand on hi haurà professorat i estudiants de Turisme i Direcció Hotelera que informaran als futurs estudiants sobre el Grau en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera

Els futurs estudiants interessats en els estudis de Prevenció i Seguretat Integral també podran rebre informació del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, que s’ofereix en modalitat presencial i online, de la mà dels professors i alumnes.

Vila Universitària també comptarà amb un mostrador per assessorar als futurs estudiants de la UAB que vulguin viure al campus.

El Centre de Formació Professional Fundació UAB tornarà a tenir un estand al pavelló 2 per presentar el CFGS en Comerç Internacional, juntament amb la seva versió 100% en anglès: el Vocational Training in International Trade.

A aquesta novetat s’hi suma el nou CFGS en Logística i Transport, de la mateixa família, i que permet obtenir els dos títols de Tècnic Superior fent un curs acadèmic més.