UAB

Presentació

El Grau de Direcció Hotelera de la UAB, impartit per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, proporciona a l’alumnat la formació necessària relacionada amb l’hoteleria, combinant assignatures en administració i direcció d’empreses hoteleres, restauració i allotjament amb els coneixements propis i pluridisciplinaris específics de la gestió hotelera i la restauració.

El programa docent ofereix una formació integral avalada pel sector, amb pràctiques residents i externes i amb opcions d’intercanvi i de continuïtat d’estudis a nivell internacional, que ajuda l’alumnat a adquirir habilitats i competències per aplicar-les en la seva futura activitat professional.

Els graduats en Direcció Hotelera poden integrar-se professionalment en els següents àmbits: direcció d’empreses d’hostaleria (hotels, restaurants, empreses de càtering i col·lectivitats, divisions d’hostaleria d’altres empreses, etc.); gestió de departament de recepció, banquets i convencions, servei de restaurant, personal, compres, comercial, etc; i en el disseny, planificació i posada en marxa d’empreses d’hostaleria.

Perfil de l’estudiant

Aquesta titulació s'adreça a estudiants amb interès a formar-se com a professionals polivalents amb una clara motivació per la indústria hotelera i de la restauració. El perfil de l'estudiant d'aquesta titulació és el d'una persona amb les característiques següents:

 • Bona capacitat comunicativa, organitzativa i comercial.
 • Amb una actitud col·laboradora i de treball en equip.
 •  Amb una alta consideració de la importància de l'excel·lència del servei dins dels diversos àmbits del sector.

Sortides professionals

 • Per la seva versatilitat, els graduats en Direcció Hotelera poden desenvolupar l'activitat professional en molts àmbits d'actuació dins les empreses del sector hoteler i de la restauració i altres sectors relacionats.

  • Empreses, organitzacions i institucions del sector (hotels, paradors, centres d'oci, càtering i col·lectivitats, etc.).
  • Establiments, serveis, entitats de restauració.
  • Empreses relacionades amb l'oferta complementària vinculada al lloc de destinació i a les activitats de caràcter temàtic hoteler i de restauració.
  • Empreses relacionades amb la creació, la distribució i la comercialització de productes, així com amb tasques d'assessorament.
  • Recerca en institucions públiques i privades.
  • Consultoria.
  •  Docència

 

Avaluació

Per millorar l'aprenentatge es combinen l'avaluació continuada , l'assistència a activitats, els exàmens i la resolució de casos pràctics.

Horaris

La docència s'imparteix en torn de matí.

Calendari acadèmic

Calendari acadèmic Grau Direcció Hotelera

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Campus de Bellaterra
Codi de preinscripció: 21107
90 places
Nombre de crèdits: 240
Durada: 4 anys
Idioma: Català, castellà i anglès.
Preu per crèdit: 94 euros.
Beques específiques: 8 beques d'ajut i suport a la promoció.
2 beques de suport a la recerca.
1 beca d'excel·lència acadèmica per a estudis al Centre.
Presencial.
Període lectiu: Semestral.
Règim d’estudi: Temps complet.
Títol que s'obté: graduat/da en Direcció Hotelera
Ciències Socials i Jurídiques

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició