UAB

Presentació

Vídeo del Grau de Turisme

El Grau en Direcció Hotelera, impartit per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, proporciona a l’estudiant la formació necessària relacionada amb l’hoteleria, combinant assignatures en administració i direcció d’empreses hoteleres, restauració i allotjament amb els coneixements propis i pluridisciplinaris específics de la gestió hotelera i la restauració.

El programa docent proposa una formació integral avalada pel sector, amb un alt component d'internacionalització: opcions d'intercanvi i de continuïtat d'estudis a més de 35 universitats arreu del món, i formació i acreditació en un mínim de dues llengües estrangeres.

A l'apartat El Grau en Xifres es poden consultar dades estadístiques de la titulació.

Amb l'objectiu de què els estudiants adquireixin habilitats i competències per aplicar-les en la seva futura activitat professional, es compta amb instal·lacions específiques per les classes pràctiques, com les aules de tast i de demostració, una borsa de treball amb un 82% d'inserció laboral i amb convenis de pràctiques amb més de 700 empreses i institucions, en dues modalitats:

- Externes, seguint un programa de rotació pels diferents àmbits empresarials i del sector, tant públics com privats, del país o internacionals.
- Internes de formació a l'Hotel Campus, ubicat al mateix campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, donant la possibilitat a l'estudiant d'integrar-se en la pràctica real, sota el guiatge de tot un equip de professionals docents de l'hoteleria i la restauració.

El grau en Direcció Hotelera compta amb dues especialitzacions: Direcció d'Empreses Hoteleres Internacionals i Direcció d'Empreses de Restauració.

Perfil de l’estudiant

Aquest grau s'adreça a estudiants amb interès per formar-se com a professionals polivalents amb una clara motivació per la indústria hotelera i de la restauració i les característiques següents:

 • Bona capacitat comunicativa, organitzativa i comercial.
 • Actitud col·laboradora i de treball en equip.
 •  Alta consideració de la importància de l'excel·lència del servei dins dels diversos àmbits del sector.

Sortides professionals

Per la seva versatilitat, els graduats en Direcció Hotelera poden desenvolupar l'activitat professional en molts àmbits d'actuació dins les empreses del sector hoteler i de la restauració i altres sectors relacionats, a nivell de direcció, gestió, disseny, planificació i posada en marxa d'empreses.

 • Direcció d'empreses, organitzacions i institucions del sector: hotels, paradors, centres d'oci, càtering i col·lectivitats, divisions d'hostaleria d'empreses relacionades.
 • Direcció d'establiments, serveis, i entitats de restauració.
 • Direcció d'empreses relacionades amb l'oferta complementària vinculada al lloc de destinació i a les activitats de caràcter temàtic hoteler i de restauració.
 • Direcció d'empreses relacionades amb la creació, la distribució i la comercialització de productes, així com amb tasques d'assessorament.
 • Gestió de departament: recepció, banquets i convencions, servei de restaurant, personal, compres, comercial, entre d'altres.
 • Creació d'empreses, emprenedoria.
 • Recerca en institucions públiques i privades.
 • Consultoria.
 •  Docència

Professorat

Consulta el llistat de professors

Avaluació

Per millorar l'aprenentatge es combinen l'avaluació continuada , l'assistència a activitats, els exàmens i la resolució de casos pràctics.

Horaris

La docència s'imparteix en torn de matí.

Calendari acadèmic

Calendari acadèmic Grau Direcció Hotelera

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Campus de Bellaterra
Codi de preinscripció: 21107
90 places
Nombre de crèdits: 240
Durada: 4 anys
Idioma: Català, castellà i anglès.
Preu per crèdit: 94 euros.
Beques específiques: 8 beques d'ajut i suport a la promoció.
2 beques de suport a la recerca.
1 beca d'excel·lència acadèmica per a estudis al Centre.
Presencial.
Període lectiu: Semestral.
Règim d’estudi: Temps complet.
Títol que s'obté: graduat/da en Direcció Hotelera
Ciències Socials i Jurídiques

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició