La Fundació UAB

Dos màsters de la Fundació UAB, al top 5 del rànquing d'El Mundo

Ranking El Mundo

El diari El Mundo publica anualment al mes de juny un rànquing amb els millors màsters d'Espanya. La Fundació UAB repeteix al Top 5 als àmbits de Turisme Especialitzat i Relacions Internacionals.

30/06/2023

Al ranking de 2023, el diari espanyol ha tornat a incloure dos màsters oficials de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona: el Màster oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, i el Màster oficial UE-Xina: Cultura i Economia.

Per segon any consecutiu, el Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments entra al rànquing com el 4t millor màster de Turisme Especialitzat i l'únic en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments.

El programa, coordinat per la professora María José Aguar Martínez, atorga els coneixements i competències necessàries per organitzar, coordinar i dirigir tota mena d'esdeveniments: socials, empresarials, congressuals, ferials, esportius, solidaris, etc.

Aquest Màster té un ampli programa de pràctiques externes (350 hores) per realitzar a més de 50 empreses i organitzacions que operen en Barcelona. 

Segons la International Congress and Convention Association (ICCA), Barcelona és la 1a destinació en nombre de delegats/des i la 4a ciutat en acollir congressos internacionals. En l'àmbit europeu, la Ciutat Comtal es troba en 2a posició en el Top Meeting Destinations 2023 de l'empresa organitzadora d'esdeveniments americana Cvent.

Per la seva part, el Màster Oficial d'Unió Europea-Xina: Cultura i Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) repeteix com a 4t millor màster espanyol d'Estudis Internacionals.

Aquesta formació capacita als professionals perquè s'integrin al mercat laboral de la Unió Europea, Xina, Taiwan, Singapur, Hong Kong, Macau i, també, a Amèrica Llatina. Es tracta del primer màster oficial d'aquesta índole a Espanya. 

El director és Minkang Zhou, reconegut docent i investigador que ha guanyat diversos premis per la seva difusió de la cultura xinesa a Espanya. Actualment, és el director del Centre d'Estudis i Recerca de l'Àsia Oriental (CERAO) i de la Fundació Institut Confuci de Barcelona.