Programes de Mobilitat i Intercanvi Internacional

Erasmus Staff Week

2024 UAB BIP-International Staff Week

Cofinançat pel programa Erasmus + de la UE

2024 Setmana Internacional del Personal de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza cada any una Setmana Internacional del Personal que ofereix una oportunitat excepcional perquè els participants experimentin el campus de la UAB, els nostres estudiants i el nostre personal des d'un angle únic.   

El programa combina tallers virtuals i físics realitzats per l'Àrea de Relacions Internacionals, creant una oportunitat única perquè els representants experimentin la UAB i s'endinsin en la multitud de cultures de Barcelona. Poder aprendre i fer xarxa amb col·legues de tot el món, el programa t'ajudarà a progressar en la teva ment professionalment i personalment.  

Quan?  

La propera BIP UAB International Staff Week se celebrarà de l'11 al 15 de novembre de 2024. Les activitats virtuals s'organitzaran abans i després de la mobilitat física  

Què pots esperar?  

El programa provisional conté tallers, activitats de networking i oportunitats per compartir bones pràctiques entre col·legues d'una àmplia gamma de països, inclosos els socis de International Credit Mobility. 

Els participants de la nostra setmana de personal tindran l'oportunitat de debatre sobre el programa Erasmus+, les estratègies d'internacionalització, la gestió de relacions internacionals, la mobilitat de crèdit internacional i aprendre més sobre els serveis on-line per a estudiants i personal. 

Principals temes a tractar: 

  • Gestió de les Relacions Internacionals 
  • Mobilitat entre Programa i països socis 
  • Programes intensius barrejats 
  • Xarxes internacionals 

Programa Preliminar


Requisits lingüístics: 

L'idioma de treball per a totes les sessions és l'anglès. Es requereix un nivell mínim de B2 per seguir les sessions. 

Qui pot registrar-se?  

· Obert a tot el personal (administratiu/docent) de les nostres Universitats Soci que treballen en l'àmbit de la internacionalització.

· El nombre de participants està limitat a 20. El personal d'ECIU Universities té prioritat de selecció.  

· La UAB realitza un procés de selecció per garantir que els participants seleccionats s'ajustin millor als objectius de la Setmana Internacional del Personal.  

· La confirmació dels participants seleccionats i no seleccionats s'enviarà el 5 de juliol.

· Malauradament, per raons de capacitat, no podem acceptar personal per a visites de treball a l'ombra o de formació individual fora del programa ESW.  

Com registrar-se?  

Inscripció en línia Oberta fins al 1 de juliol.

Finançament 

No hi ha taxes per participar a la Setmana Internacional del Personal de la UAB. No obstant això, els participants són responsables de cobrir el seu propi allotjament, viatjar a/des de Barcelona i la majoria dels àpats durant la setmana. Alguns àpats, però, són complementaris de la UAB.

Més preguntes?

Per ajudar-nos a assegurar-vos que treu el màxim profit d'aquesta experiència i per respondre qualsevol pregunta que tingueu, envieu un correu electrònic a: Erasmus.staff@uab.cat

El campus de la UAB està situat a Bellaterra, a 20 km de Barcelona ciutat. Per venir aquí des de Barcelona pots venir amb tren, triguen uns 35-40 minuts. Hi ha dues companyies de tren que arriben a la UAB, però la més convenient és Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Podeu consultar la web de l'FGC, cal agafar la línia verda o S2 (final a Sabadell Parc del Nord).

Els Ferrocarrils paren a la Universitat Autònoma i et deixen al centre del campus, a la plaça Cívica.

Podeu obtenir el bitllet a la màquina automàtica de les estacions de metro o en línia. Et recomanem que compres la zona T-Casual 1 o si vols viatjar tota la setmana pots comprar la T-Usual.

Més informació sobre els tickets.

Allotjament al Campus de la UAB (Bellaterra)
Tarifa especial per als participants de la Setmana del Personal Erasmus a:

Vila Universitària (Pensió Universitària del Campus). Persona de contacte: Sra. Raquel Muñoz Delgado, Raquel.munoz.delgado@uab.cat (cal identificar-se com a participant de l'ESW).

Hotel Campus (Bellaterra). Persona de contacte: Sra Eva Llorente, jrecepcion@hotelexecampus.com (cal identificar-se com a participant de l'ESW).

Allotjament a Barcelona
Us recomanem que busqueu allotjament a prop d'una parada de la línia S2 de FGC. També pots consultar la pàgina web de Meet Barcelona per obtenir més informació.

Arribar a:
Podeu consultar la pàgina web de Mobilitat i Transport de la UAB per obtenir informació detallada.