Programes de Mobilitat i Intercanvi Internacional

Erasmus BIP Incoming Students

Co-funded by the Erasmus Programme

El Programa Erasmus+, programa KA131 2021/27, facilita l'estada acadèmica d'estudiants i personal en una universitat d'un estat membre de la UE o de tercers països associats al Programa (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i la República de Macedònia del Nord, Sèrbia i Turquia) .

Els cursos de programa intensiu mixt (BIP) són períodes d'estudi a l'estranger de curta durada per a estudiants i personal, combinats amb una part virtual obligatòria on els participants es reuneixen en línia per treballar conjuntament i simultàniament en tasques específiques que s'inclouen en el període a l'estranger i que compten per a la generalitat. els resultats de l'aprenentatge. A continuació trobareu el BIP organitzat a la UAB

L'objectiu del curs era ajudar els estudiants a desenvolupar les seves competències interculturals, una alta competència necessària en la vida professional de qualsevol estudiant, treballant tres components principals: un projecte de Ciència Ciutadana, diferents trobades amb experts i reflexions sobre el tema de la interès amb l'ajuda de l'entrenador.

Els estudiants de Kaunas (Lituània), Twente (Holanda) i Stavanger (Noruega), després d’haver dut a terme diferents classes teòriques en línia durant els mesos anteriors, han pogut aprofitar aquesta setmana per conèixer-se, posar en comú les seves idees i descobrir conjuntament la ciutat de Barcelona i la cultura local per tal de concloure el micromòdul amb un projecte final.

Consulta més informació sobre com va anar a la notícia, així com també en aquesta presentació.

 

Estudiants d'Amsterdam, Anvers i Patras, després d'haver fet diverses classes teòriques en línia, es trobaran presencials i reuniran les seves idees, alhora que descobriran Barcelona i la seva cultura local.

Study Guide

BIP Programme 2024