Condicions Generals Programa UAB Exchange Programme

darrera actualització - octubre 2022

NOVETATS DE LA CONVOCATÒRIA 2023/24

Ja podeu consultar la convocatòria 2023/24 així com les instruccions per sol·licitar una plaça d'intercanvi.

Novetats del Servei de Llengües:

Inscripcions del 7 al 18 d'octubre de 2022 per a la convocatòria del Servei de Llengües d’exàmens d’alemany, anglès, francès i italià adreçada principalment a l’alumnat de la UAB que vol participar en programes de mobilitat. Els resultats de les proves s'enviaran des del SdL directament als centres.

Més informació a Convocatòria del Servei de Llengües per a l'alumnat de mobilitat

CONVOCATÒRIA 2023/24

La convocatòria de mobilitat internacional per al curs 2023–2024 estarà oberta del 24 d'octubre al 7 de novembre de 2022. Pareu molta atenció als períodes de la convocatòria, atès que els terminis tant per a la sol·licitud com per a l’acceptació de les places són molt curts.

Podeu consultar el mapa de destinacions en aquest enllaç  i la informació actualitzada de la convocatòria de mobilitat internacional en aquest document.

Entre el 13 i el 17 d'octubre van tenir lloc les xerrades "De la UAB al món" i les xerrades dels centres, que difonen els programes de mobilitat internacional entre la comunitat universitària de la UAB. Podeu consultar la Presentació de l’Àrea de Relacions Internacionals o la Presentació de l’ECIU University

El UAB Exchange Programme facilita a l’alumnat matriculat a la nostra universitat l'estada acadèmica d'un semestre o d’un curs sencer en una universitat estrangera que no participi en el programa Erasmus+, així com també possibilita el reconeixement posterior dels estudis cursats a l'estranger.

El reconeixement d'estudis es farà seguint el Learning Agreement (acord d’estudis) que la persona estudiant haurà pactat amb la persona coordinadora d'intercanvi del seu centre, abans de marxar.

Cada curs s’obre una convocatòria conjunta dels programes Erasmus+ i el UAB Exchange Programme entre l’alumnat de la UAB. La resolució d’adjudicació de places de destinació de la convocatòria no implica necessàriament la concessió d’un ajut econòmic, la qual cosa dependrà de l’aprovació dels pressupostos destinats als programes per a les diferents institucions implicades.

La persona estudiant abona l'import de la matrícula a la universitat d'origen i gaudeix de matrícula gratuïta a la institució d'acollida (excepte en els casos en que s’especifica el contrari), on té dret als mateixos serveis que rep l’alumnat local, en igualtat de condicions. La universitat d'acollida haurà de facilitar la informació necessària sobre els cursos oferts, les possibilitats d'allotjament i els procediments d'inscripció.

La realització de l’intercanvi a la universitat de destinació no suposarà el dret d'obtenir la titulació en aquella institució.

Signatura Electrònica

Per a la realització de tràmits amb la UAB serà necessari disposar d’un certificat digital per tal de poder signar els documents mitjançant signatura electrònica. No s'acceptarà la signatura escanejada ni manuscrita. Si no disposeu de certificat digital podeu obtenir el certificat IdCAT de manera gratuïta accedint al web d'idCAT, i posteriorment sol·licitant Cita Prèvia a l’OAMR (Oficina d’Assistència en Matèria de Registre) de l’edifici del Rectorat, o a qualsevol dels ajuntaments i oficines d’atenció ciutadana de Catalunya.”

Informació actualitzada Convocatòria de Mobilitat Internacional UAB Estudis 2022/2023

 

CALENDARI DEL PROGRAMA UAB EXCHANGE+ 2023–2024

La convocatòria d'intercanvis per fer una estada en el marc del Programa Erasmus+ Estudis i del UAB Exchange Programme durant el proper curs 2023–2024 tindrà els següents terminis:

1) Sol·licitud: del 24 d'octubre al 7 de novembre de 2022 (ambdós inclosos).

2) Període d’al·legacions: del 26 al 28 de novembre de 2022.

3) Primera resolució: 12 de desembre de 2022.

4) Primer període d’acceptació de places: del 12 al 19 de desembre de 2022 (ambdós inclosos).

5) Sol·licitud de places vacants: del 20 de desembre de 2022 al 9 de gener de 2023 (ambdós inclosos).

6) Resolució definitiva: 20 de gener de 2023.

7) Segon període d’acceptació de places: de l'21 al 27 de gener de 2023.