Quan tornis a la UAB

Quan tornis a la UAB

Hauràs de Lliurar la següent documentació a la Gestió Acadèmica:

- Certificat d'estada, signat i segellat per la universitat de destinació. (UAB Exchange Programme i SICUE Document escanejat, Programa Erasmus+ Document original). Els models els penja l’ARI (Àrea de Relacions Internacionals) a la web de Mobilitat i Intercanvi Internacional de la UAB.

- Acord d’Estudis / Learning agreement, (Versió “acord uni destinació anglès/castellà"), signat i segellat per la universitat de destinació

- Fer l'Informe final de l'estada (on-line). (UAB Exchange Programme i SICUE, respondre a enquestes.uab.cat des del gener del curs d'intercanvi fins l''octubre el curs següent. Programa Erasmus +, l'ARI envia l'enllaç per respondre l'enquesta).

En el cas de que la universitat de destí, t’hagi entregat o fet arribar el Certificat de notes / Transcript of Records original, l’hauràs de lliurar a la gestió acadèmica. Si no és així, si us plau recorda que has de reclamar aquest document a la universitat de destinació i és preferible que facin l’enviament del document original directament a la Gestió Acadèmica de Lletres. Fins que no tinguem aquest document, les notes no constaran a l’expedient.