Actualitat

Fotografia de Josep Pons

El mestre Josep Pons, doctor honoris causa per la UAB

A proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres la UAB investirà el mestre Josep Pons i Viladomat doctor honoris causa el proper dia 7 d’abril a les 12:00h a l’Auditori de la universitat, situat a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Sala de reunions

Eleccions de degà o degana

La Junta Permanent de Facultat, en la sessió del dia 4 de febrer, va acordar convocar les eleccions de degà o degana de la Facultat de Filosofia i Lletres per al dia 29 d’abril de 2021.

Estudiants dins de l'aula amb els ordinadors

Apunteu-vos al nous curs de formació a mida: Formació bàsica en eines audiovisuals i open-source per a personal docent i investigador

Aquesta activitat formativa es farà a distància els dies 13 i 15 d’abril de 10h a 12h i serà impartit per la professora Andrea Huerta Bon del Departament de Filologia Anglesa i de Germanística i s’ha pensat especialment per afavorir l’activitat docent a partir de la tecnologia i impulsar la interacció a l’aula i, conseqüentment, la motivació de l’alumnat.

Campus UAB

Premi al Treball de Recerca Mixt i nova pàgina web de la Menció Encarna Sanahuja Yll

El Degà, Joan Carbonell, ha resolt aprovar en data 5 de març de 2021 les bases i la convocatòria per a la concessió del Premi al Treball de Recerca Mixt a partir dels recursos concedits a la Menció Encarna Sanahuja Yll al Mínor d’Estudis de Gènere (UAB). Els treballs de recerca s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica dg.lletres@uab.cat en format pdf. El termini de presentació de treballs de recerca és del 10 de març de 2021 al 20 d’octubre de 2021 a les 14:00h.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de Gestió Acadèmica

Estudia

NOVA INFORMACIÓ - Horaris d'atenció al públic de la Gestió Acadèmica

[22/06/2020]

Atesa la situació d'excepcionalitat vigent, Gestió Acadèmica només obrirà per a l'atenció presencial, durant la setmana del 6 al 16 d'abril de 2021 (anirem informant, setmana a setmana, dels dies d'obertura), els següents dies:

- dilluns i dimecres al matí (de 10 a 13h)

- dimarts, dijous i divendres a la tarda (de 16 a 19h)

Caldrà demanar prèviament CITA PRÈVIA. La setmana del 27 de març al 5 d'abril (ambdós inclosos) Gestió Acadèmica romandrà tancada.

Per a la resta de consultes telemàtiques, podeu dirigir-vos als correus electrònics del servei (de dilluns a divendres):

- ga.lletres@uab.cat

- ga.masters.lletres@uab.cat

- intercanvis.lletres@uab.cat

També podreu fer consultes telefòniques al número: 935811758. Horaris d'atenció telefònica de dilluns a divendres:

- Matí: de 9:00 a 14:00 

- Tarda: de 15:00 a 20:30 (excepte divendres, fins a les 19:00).

Estudia

Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis Estrangers, per al curs 2021-2022

[05/02/2021]

Ja podeu consultar els criteris d'accés, el calendari i el nombre de places ofertades per titulació, per tal d'accedir, per les vies d'Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis Estrangers, als Graus de la Facultat el curs 2021-2022.

El període per presentar les sol·licituds d'accés per aquestes vies és del 26 de febrer al 6 d'abril de 2021 (ambdós inclosos).

Estudia

Aulari de les classes del segon semestre dels Graus de la Facultat

[09/02/2021]

Ja podeu consultar l'aulari del segon semestre de les assignatures de primer i segon curs dels Graus de la Facultat. Aquest aulari comprèn les setmanes de docència del 8 al 26 de març de 2021. Dilluns dia 8 de març es reinicia la docència presencial de totes les assignatures de segon curs de tots els graus de la Facultat.

Veure més avisos

Twitter

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina