Programes de Mobilitat i Intercanvi Internacional

Erasmus Staff Week

2023 UAB BIP-International Staff Week

La Universitat Autònoma de Barcelona té el plaer d'anunciar la primera Setmana Internacional del Personal BIP-UAB, que ofereix una oportunitat excepcional perquè els participants puguin viure el campus de la UAB, els nostres estudiants i el nostre personal des d'un angle únic.

El programa combina Tallers virtuals i físics realitzats per l'Àrea de Relacions Internacionals i el Servei de Biblioteques creant una oportunitat única per als representants de viure la UAB i endinsar-se en la multitud de cultures de Barcelona. En poder aprendre i connectar-se amb col·legues d'arreu del món, el programa us ajudarà a fer progressar la vostra ment professional i personalment.

Quan?

La Setmana Internacional del Personal del BIP-UAB 2023 se celebrarà del 16 al 20 d'octubre. Les activitats virtuals s'organitzaran abans i després de la mobilitat física

Què pots esperar?

International Tracks:

El programa provisional conté tallers, activitats de treball en xarxa i oportunitats per compartir les millors pràctiques entre col·legues d'una àmplia gamma de països, inclosos els socis de la mobilitat creditícia internacional.

Els participants de la nostra setmana del personal tindran l'oportunitat de parlar sobre el programa Erasmus+, les estratègies d'internacionalització, la gestió de les relacions internacionals, la mobilitat internacional de crèdit i aprendre més sobre els serveis en línia per a estudiants i personal.

Principals temes a tractar:

 • Gestió de Relacions Internacionals
 • Mobilitat entre països del programa i socis
 • Programes Intensius Mixtes
 • Xarxes internacionals

Pista del Servei de Biblioteques:

Les biblioteques de l'ECIU haurien de contribuir a la missió universitària de l'ECIU: ser una àgora àgil i oberta a nivell europeu per resoldre reptes multidisciplinaris de la societat, fer recerca i aprendre per a la vida.

Els bibliotecaris podrien debatre i compartir bones pràctiques i solucions innovadores relacionades amb qüestions organitzatives o tècniques i temes estratègics com ara ciència oberta, serveis digitals, col·leccions especials i coneixement local, formació en alfabetització digital o models de co-creació.

Principals temes a tractar:

 • El paper de les biblioteques a l'Aliança ECIU.
 • Creació de serveis per donar suport a la ciència oberta: dipòsits, formació, dades FAIR, rols i responsabilitats, ciència ciutadana.
 • Estratègies d'aprenentatge innovadores: OpenLabs, espais bibliotecaris, suport a l'aprenentatge basat en desafiaments, recursos educatius oberts.
 • Col·leccions especials: digitalització, humanitats digitals, preservació, col·lecció especial com a patrimoni cultural, millora de l'accés mitjançant tecnologia remota.

Per saber què podeu esperar consulteu el Programa Preliminar.

Requisits lingüístics:

L'idioma de treball de totes les sessions és l'anglès. Es requereix un nivell mínim de B2 per seguir les sessions.

Qui es pot registrar?

 • Obert a tot el personal (administratiu/docent) de les nostres universitats associades que treballi en l'àmbit de la internacionalització o de les biblioteques.
 • El nombre de participants està limitat a 15 col·legues de les biblioteques i 20 dels IRO. El personal de les Universitats ECIU té prioritat de selecció.
 • La UAB emprèn un procés de selecció per garantir la millor adequació dels participants seleccionats amb els objectius de la International Staff Week.
 • La confirmació dels participants seleccionats i no seleccionats s'enviarà el 30 de juny.
 • Malauradament, per raons d'aforament, no podem acceptar personal per a l'observació de treballs o visites de formació individuals fora del programa ESW.

Com registrar-se?

Inscripcions en línia obertes fins al 26 de juny de 2023 (data límit ampliada fins al 9 de juliol)

Finançaments

No hi ha cap quota per participar a la Setmana Internacional del Personal de la UAB. No obstant això, els participants són responsables de cobrir el seu propi allotjament, els desplaçaments cap a i des de Barcelona i la majoria dels àpats durant la setmana. Alguns àpats, però, són complementaris de la UAB.

Més preguntes?

Per ajudar-nos a assegurar-vos que treu el màxim profit d'aquesta experiència i per respondre qualsevol pregunta que tingueu, envieu un correu electrònic a: Erasmus.staff@uab.cat

El campus de la UAB està situat a Bellaterra, a 20 km de Barcelona ciutat. Per venir aquí des de Barcelona pots venir amb tren, triguen uns 35-40 minuts. Hi ha dues companyies de tren que arriben a la UAB, però la més convenient és Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Podeu consultar la web de l'FGC, cal agafar la línia verda o S2 (final a Sabadell Parc del Nord).

Els Ferrocarrils paren a la Universitat Autònoma i et deixen al centre del campus, a la plaça Cívica.

Podeu obtenir el bitllet a la màquina automàtica de les estacions de metro o en línia. Et recomanem que compres la zona T-Casual 1 o si vols viatjar tota la setmana pots comprar la T-Usual.

Més informació sobre els tickets.

Allotjament al Campus de la UAB (Bellaterra)
Tarifa especial per als participants de la Setmana del Personal Erasmus a:

Vila Universitària (Pensió Universitària del Campus). Persona de contacte: Sra. Raquel Muñoz Delgado, Raquel.munoz.delgado@uab.cat (cal identificar-se com a participant de l'ESW).

Hotel Campus (Bellaterra). Persona de contacte: Sra Eva Llorente, jrecepcion@hotelexecampus.com (cal identificar-se com a participant de l'ESW).

Allotjament a Barcelona
Us recomanem que busqueu allotjament a prop d'una parada de la línia S2 de FGC. També pots consultar la pàgina web de Meet Barcelona per obtenir més informació.

Arribar a:
Podeu consultar la pàgina web de Mobilitat i Transport de la UAB per obtenir informació detallada.