Actualitat

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Sessió d'acollida per als estudiants de primer curs del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària

[19/09/2018] La Facultat de Psicologia organitza una sessió d’acollida per als estudiants de primer curs, prèvia a l’inici de la docència.
La sessió tindrà lloc el dimecres 19 de setembre de 2018 a l’aula P02 de la Facultat de Psicologia a les 12:30.
Esperem la vostra assistència

Automodificacions de matrícula curs 2018_2019

[13/09/2018] Automodificacions de matrícula
El dilluns, 17 de setembre, s’obre el primer termini per realitzar automodificacions en la matrícula del curs acadèmic 2018-2019. El termini romandrà obert fins al diumenge, 23 de setembre, inclòs.
Per poder realitzar la modificació de la matrícula per via telemàtica, cal accedir al portal web de la Secretaria Virtual: http://sia.uab.cat > ALUMNES > Automodificació de Matrícula
Durant aquest termini podreu realitzar tantes automodificacions com vulgueu i serà el mateix aplicatiu qui us informarà en el moment si aquella modificació és possible o no.
Els estudiants que no puguin utilitzar aquest servei segons les situacions recollides als criteris de modificació, que podeu consultar a continuació, podreu sol·licitar la modificació de matrícula de manera presencial a la Gestió Acadèmica de la Facultat.
Informació sobre la modificació/automodificació de matrícula en el següent enllaç

Matrícula 1a reassignació estudiants Facultat de Psicologia

[05/09/2018] El dia 6 de setembre es farà la matrícula dels estudiants de 1a reassignació de la convocatòria de juny 2018. 

Alumnes del Grau en Psicologia, consulteu la informació en aquest enllaç.

Alumnes del Grau en Logopèdia; consulteu la informació en aquest enllaç.

Veure més avisos
Eleccions a la Junta de Facultat