Actualitat

IMG_PlaEstudisPsico

Modificació del pla d'estudis del grau en Psicologia: Presentació de les sessions informatives

A partir del curs 2021-22 es modifica el pla d’estudis el grau en Psicologia.

Des de la Facultat s’han organitzat unes sessions informatives els dies 1 i 2 de juny, en format virtual, adreçades a l’estudiantat que està cursant aquesta titulació. Aquí podreu trobar la presentació, així com altres informacions d'interès. 

El període de sol·licituds per a canviar al nou pla d'estudis és del 7 al 20 de juny.

IMG_JornadesInformativesFP

Jornades Informatives, grau en Logopèdia i grau en Psicologia

El Deganat de la facultat de Psicologia organitza unes Jornades Informatives, en format virtual, adreçades a l'alumnat que el curs 2021-22 faran 3r o 4t del grau en Logopèdia (7 de juny) i a l'alumnat que el curs 2021-22 faran 4t del grau en Psicologia (4 de juny).

Fira Virtual de Mínors de la UAB

Fira virtual de mínors de la UAB

Divendres 18 de juny fem la primera fira virtual de mínors de la UAB, amb sessions informatives de cada mínor fetes per les professores i els professors que els coordinen. Inscripció oberta!

La UAB organitza un fòrum internacional de salut alimentària

La UAB organitza un fòrum internacional de salut alimentària

La Unitat d'Avaluació i Intervenció de la Imatge Corporal del Servei de Psicologia i Logopèdia de la UAB, amb el suport de la CORE de Salut Mental i de la Universidad  de Olmeca, organitza una jornada el pròxim 2 de juny sobre l'abordatge preventiu i terapèutic de problemes relacionats amb la imatge corporal, l'alimentació i el pes.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Certificat de crèdis sanitaris i certificat formació pedagògica

[01/02/2021 - 30/04/2022]

Per accedir al Màster en Psicologia General Sanitària, no has de sol·licitar cap certificat perquè la Conferència de Degans i Deganes de Psicologia de les Universitats Espanyoles va aprovar que totes les titulacions de Llicenciatura i Grau en Psicologia de les universitats espanyoles anteriors a l'ordre CNU/1309/2018, compleixen el requisit dels 90 crèdits sanitaris:REACU_Acuerdo-AccesoMasterPsicologiaGeneralSanitaria.pdf (aac.es)

Si necessites un certificat de formació pedagògica i didàctica, i et vas llicenciar en Psicologia abans de 1 d'octubre de 2009, ho has de sol·licitar a través del correu: ga.psicologia@uab.cat

Aquests tipus de certificat NO es poden descarregar on-line a través de sia.uab.cat

Comunicació impossibilitat de seguiment de la docència vinculat al COVID

[01/02/2021]

L’alumnat de la Facultat de Psicologia (grau o màster oficial) en situació d'impossiblitat de seguir l’activitat acadèmica durant el curs 2020/21 per raons vinculades a la COVID-19, que tingui necessitat de sol·licitar adaptació de les activitats docents/avaluatives previstes, pot emplenar aquest FORMULARI, tot aportant la documentació acreditativa de la situació.

Veure més avisos
Eleccions a la Junta de Facultat

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina