Actualitat

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

La UAB i cinc universitats públiques catalanes han organitzat la I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya. Els dies 8 i 9 d'abril es realitzaran diverses activitats emmarcades en les línies estratègiques de salut del Campus Saludable i Sostenible. Totes les activitats s'emetran en directe a través de YouTube.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Comunicació impossibilitat de seguiment de la docència vinculat al COVID

[01/02/2021]

L’alumnat de la Facultat de Psicologia (grau o màster oficial) en situació d'impossiblitat de seguir l’activitat acadèmica durant el curs 2020/21 per raons vinculades a la COVID-19, que tingui necessitat de sol·licitar adaptació de les activitats docents/avaluatives previstes, pot emplenar aquest FORMULARI, tot aportant la documentació acreditativa de la situació.

Certificat de crèdis sanitaris i certificat formació pedagògica

[01/02/2021 - 30/04/2022]

Per accedir al Màster en Psicologia General Sanitària, no has de sol·licitar cap certificat perquè la Conferència de Degans i Deganes de Psicologia de les Universitats Espanyoles va aprovar que totes les titulacions de Llicenciatura i Grau en Psicologia de les universitats espanyoles anteriors a l'ordre CNU/1309/2018, compleixen el requisit dels 90 crèdits sanitaris.

Si necessites un certificat de formació pedagògica i didàctica, i et vas llicenciar en Psicologia abans de 1 d'octubre de 2009, ho has de sol·licitar a través del correu: ga.psicologia@uab.cat

Aquests tipus de certificat NO es poden descarregar on-line a través de sia.uab.cat

Veure més avisos
Eleccions a la Junta de Facultat

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina