Convocatòria Extraordinària de Fi d'Estudis

Convocatòria extraordinària de Fi d'Estudis

La convocatòria extraordinària de final d'estudis consisteix en una prova de síntesi en la qual s'avaluen únicament i exclusiva els resultats d'aprenentatge definits en les guies docents de l'assignatura o del mòdul del curs acadèmic anterior. Per poder sol·licitar la convocatòria extraordinària cal estar matriculat de tots els crèdits necessaris per acabar els estudis.

La sol·licitud haurà d'abastar totes les assignatures pendents de superar del segon semestre.

Les assignatures per les quals es faci la sol·licitud, no hauran d'haver estat matriculades per primera vegada dins del mateix curs acadèmic. Aquest requeriment no s'aplicarà quan es tracti del treball fi d'estudis i de les pràctiques d'empresa.Període de sol·licitud de convocatòria extraordinària Febrer 2023

Del 26 d’octubre al 2 de desembre de 2022


Procediment de sol·licitud

1. Necessitaràs una identificació digital. Si no en disposes d’una, t’aconsellem donar-te d’alta a l'idCAT Mòbil, és ràpid i et servirà per moltes altres gestions de l’Administració, no només a la Universitat.

Si ho prefereixes, pots gestionar l'idCAT Certificat que inclou també la signatura, al Registre General de la UAB (pots demanar cita prèvia des d’aquest enllaç).

2. Ves a aquest enllaç i realitza una sol·licitud genèrica. Hauràs d’accedir amb la identificació digital que t’hagis creat. No t’oblidis d’afegir a la sol·licitud el Formulari de Sol·licitud, emplenat amb les teves dades i les de l'assignatura.

Trobaràs tota aquesta informació ampliada aquí.