Totes les activitats

Dissabtes de les Ciències Ambientals

Us volem proposar dues activitats relacionades amb els Graus de Ciències Ambientals i de Geologia. Aquestes activitats estan dirigides a alumnat de 1er i 2on de batxillerat que cursin l'assignatura de Ciències de la Terra.

 

Dissabtes de la Física

Els Dissabtes de la Física volen ajudar a aquest objectiu amb una sèrie conferències que tracten de temes ben diferents. S'adrecen a estudiants de batxillerat que tinguin interès pels temes científics, especialment per la física. Els professors també hi són benvinguts.

Dissabtes de les Matemàtiques

El Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza els Dissabtes de les Matemàtiques per mostrar quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i compartir la passió per aquesta ciència.

 

Festival de Nanociència i Nanotecnología "10alamenos9"

El Festival 10 a la menos 9 és una activitat de divulgació de la Nanociència i la Nanotecnologia, que pretén, d’una forma amena i emocionant, apropar tots els públics a l'escala nanomètrica (un nanòmetre és la milmilionèsima part d’un metre, “10 a la menys 9” metres) i els seus efectes. 

Jornades de Química Interactiva

L'activitat es porta a terme en el Departament de Química de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona entre els mesos de gener i febrer de cada any.

 

Olimpíades Matemàtiques

Les Olimpíades Matemàtiques són un concurs de caràcter anual que se celebra des de 1965 i que consisteix a resoldre diversos problemes d’alta dificultat utilitzant tècniques de nivell de batxillerat.
 

Olimpíada de Geologia

Activitat educativa que pretén promoure l'interès per les Ciències de la Terra i fomentar les vocacions en aquest camp disciplinar.

Visites guiades al Servei de Microscòpia

El Servei de Microscòpia de la UAB ofereix la possibilitat de fer una visita guiada. Durant la visita, s'explica als alumnes els fonaments bàsics de les diferents microscòpies i les seves aplicacions a l'aula del Servei.