S'han lliurat els Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

IMGPremisTFGGenere2019

El dimecres 27 de novembre ha tingut lloc el lliurament de Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere del curs 2018-2019. S'han premiat un total de 31 treballs de diferents graus universitaris, d'un total de 90 que s'han presentat.

 

27/11/2019

Les facultats que han presentat més treballs són les de Filosofia i Lletres, Ciències de la Comunicació, Traducció i Interpretació i Dret.

El 27 de novembre ha tingut lloc la 4a edició del lliurament de Premis als millors Treballs de Final de Grau amb perspectiva de gènere que organitza l'Observatori per a la Igualtat de la UAB. L'acte ha estat a les 12h a la Sala Teatre de la Plaça Cívica.

En aquest enllaç hi figuren els treballs que han estat premiats. Aquest any s'han presentat als Premis un total de 90 treballs, dels quals 31 han estat els guardonats. Les facultats que han presentat més treballs són les de Filosofia i Lletres, Ciències de la Comunicació, Traducció i Interpretació i la facultat de Dret. I aquest any, per primera vegada, s'han presentat treballs a la facultat de Biociències i a l'Escola d'Enginyeria. Concretament, el grau en Periodisme és el que ha presentat més treballs, un total d'11, seguit del grau en Psicologia, que n'ha presentat 9, i el de Traducció i Interpretació, 7.

El premi consisteix en l'entrega d'un Diploma emès per l'Observatori per a la Igualtat a les persones autores dels treballs guardonats. L'Observatori farà difusió dels treballs premiats a la seva web.

D'entre els 31 treballs premiats s'han distingit, a més a més, 4 treballs segons àmbit de coneixement: Ciències, Biociències i Enginyeria; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; i Arts i Humanitats. Aquests 4 treballs es premien amb un altre Diploma i una dotació econòmica de 250€. La convocatòria rep una subvenció de 1000€ per part de l'ICD. 

La presentació de l'acte ha anat a càrrec de Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, i seguidament hi ha hagut els parlaments de Laura Martínez, presidenta de l'ICD, i de Maria Prats, directora de l'Observatori per a la Igualtat. Acte seguit s'han lliurat els premis de grau per Facultat o centre docent i, finalment, el lliurament dels premis per àmbit de coneixement.

L'objectiu d'aquests premis és sensibilitzar l'alumnat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació a partir de fomentar el seu interès en la recerca. Incorporar la perspectiva de gènere en la docència i promoure el gènere com a motiu d’interès en la recerca i l’estudi a la UAB.

CARTELL


 

 

Notícies relacionades

IMGPremisTFGGenere2019

Es premien els 31 millors TFG amb perspectiva de gènere

Els Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere del curs 2018-2019 han premiat 31 treballs de diferents graus universitaris, d'un total de 90 que s'han presentat, i d'aquests s'han distingit quatre per cada àmbit de coneixement.
 

Totes les notícies