Vés al contingut principal

Inscriu-te a les activitats Premium a partir del 5 de setembre

04 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Si vols practicar activitats de cos i ment en grup reduït i estable i amb atenció més personalitzada, tens l’oportunitat d’inscriure’t en activitats Premium, ara amb preus especials!

Tarjeta 1

Durant el curs 23/24 oferim les activitats Premium de PilatesMètode Feldenkrais® i Ioga i mantenim una altra amb novetats: Taller Salut de l’Esquena. Aquestes activitats es realitzen en dos períodes quadrimestrals i són exclusives per a persones abonades.

La inscripció online s’obre el 5 de setembre i permet inscriure’s simultàniament als dos períodes per assegurar-se’n la continuïtat (tret de l'activitat Taller Salut de l'Esquena, on es repeteixen els seus continguts en els dos períodes).

El 1r període d’activitats es realitzarà d'octubre de 2023 a febrer de 2024 i el 2n, de febrer a juny/juliol de 2024.

Les inscripcions realitzades abans del 7 de gener de 2024 a qualsevol dels dos períodes tindran un preu promocional de 52 €/per grup horari i període per a les activitats de Pilates, Mètode Feldenkrais®, Ioga (grup 3) i Taller Salut de l’Esquena (de 50-60 min/sessió) i de 78 €/per grup horari i període per a l'activitat de Ioga (grups 1 i 2, de 80 min/sessió)*.

A partir d’aquesta data, les inscripcions al 2n període tindran un preu definitiu de 64 o 95 €, segons  la durada de l’activitat triada (50-60’ o 80’).

*A partir de l'1 de desembre, les noves inscripcions per a les classes restants del 1r període tindran el preu de 26 € o 39 € en funció de la durada de l’activitat (50-60’ o 80’).

Es permeten inscripcions un cop iniciats els períodes si en queden places lliures o en llista d'espera, excepte en el cas del Taller Salut de l'Esquena. Si un grup no arriba al mínim de persones inscrites l'activitat pot ser anul·lada.

Consulta aquí els dies i horaris de cada modalitat i tota la informació sobre les activitats Premium.

Dins de