Vés al contingut principal

Inscripcions obertes a les activitats Premium del 2n període

25 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Gaudeix d'activitats de cos i ment en grup reduït i estable, sense haver de reservar plaça per a cada sessió, i amb atenció més personalitzada. A partir del 17 d'abril, amb preus especials!

Abonada practicant activitats premium de cos i ment

Des de mitjans-finals de febrer a juny de 2023 oferim les activitats Premium de Pilates, Mètode Feldenkrais®, IogaHipopressius i Salut de l’esquena, exclusives per a persones abonades.

Les places són limitades i per participar-hi cal fer inscripció onlineSi algun grup està ple, hi ha opció d’apuntar-s’hi en llista d’espera i es permeten incorporacions un cop iniciat el període si en queden places disponibles.

Els preus per a tot el període (de febrer a juny tot inclòs) són de 64 €/per grup horari per a les activitats de Pilates, Mètode Feldenkrais®Hipopressius i Salut de l’esquena (de 50-60 min/sessió) i de 95 €/per grup horari per a l'activitat de Ioga (de 80 min/sessió).

A partir del 17 d’abril de 2023, les noves inscripcions per a les places disponibles de les classes restants del 2n període tindran el preu de 32 € o 47,5 € en funció de la durada de l’activitat (50-60’ o 80’).

Consulta aquí els dies i horaris de cada modalitat i grup horari i tots els detalls de les activitats Premium.

Dins de