Vés al contingut principal

Fes-te del SAF per a tot el curs a la matrícula acadèmica UAB

13 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Quan et matriculis a la UAB com a estudiant del curs 23/24, aprofita per abonar-te al SAF durant tot el curs en el mateix procés acadèmic a un preu immillorable. Pots triar també aquesta opció encara que ja siguis persona abonada al SAF amb pagament mensual (consulta’n les condicions al final).

Alumnes amb nova carpeta UAB

Per només 144 euros, podràs gaudir de les instal·lacions esportives universitàries i de les activitats dirigides de règim obert des d’octubre* fins al 30 de setembre de 2024. Aconsegueix aquest preu triant l'opció de fer esport a la UAB en l'apartat "Informació del pagament" del procés de matrícula acadèmica.

* A més, des del moment en què et matriculis a la Universitat i triïs aquesta opció de fer esport a la UAB ja seràs del SAF i podràs gaudir del servei si finalitzes la inscripció a la nostra recepció, no cal que esperis a l’octubre!. Per finalitzar-la has de completar els 2 passos detallats en aquestes INSTRUCCIONS.

IMPORTANT:
  • PER A PERSONES JA ABONADES AL SAF AMB MODALITAT MENSUAL: Si tries canviar a la modalitat de matrícula acadèmica, caldrà que posteriorment enviïs un correu a saf.usuaris@uab.cat informant que has canviat de modalitat de pagament perquè no se’t domiciliïn les quotes mensuals.
  • PER A RESIDENTS A VILA 2: Si vius a un apartament de Vila 2 ja tens el SAF inclòs en el teu lloguer mensual.
  • SI ET MATRICULES A LA UAB A PARTIR D’OCTUBRE: Si no has tingut matrícula gratuïta al SAF en els dos darrers anys, no marquis aquesta casella en la matrícula acadèmica. Et sortirà més a compte anar al SAF i pagar l’abonament mensual.

Dins de