Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Americana de pàdel

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

  • Inici: 24 maig 2024 18:30
  • Final: 24 maig 2024 20:30
  • Pistes de pàdel - SAF

Participar en l’americana de pàdel del SAF, una competició en format cel-infern per a persones amb un nivell de joc mig, amb partits de 15-20 minuts, on les parelles es formen i pugen o baixen de pista segons els resultats i en el següent partit, s'enfronten entre elles.

Per participar-hi, cal inscriure’s individualment (10 € per a les persones abonades i 19 € per a les no abonades*) a uab.deporsite.net/contractacio-activitats (seleccionant en el llistat d’activitats l’opció “Jornades puntuals”).

Les places són limitades i la inscripció inclou aigua per a les persones participants i premis per a les persones guanyadores a determinar per les empreses patrocinadores de l’organització.

ATENCIÓ! La competició es fa en grups de 4, si el nombre de persones inscrites no quadra amb múltiples de 4, pot comportar que les darreres inscripcions quedin fora de la competició. En aquest darrer cas, s'avisaria les persones afectades per correu electrònic el dia d'abans de la competició.

*Les persones no abonades hauran de registrar prèviament les seves dades per a crear-se un compte d’usuari online i poder inscriure-s’hi.