Actualitat

Cartell de les jornades romaneses

S'estrenen les Jornades romaneses

El Lectorat de romanès de la UAB dona inici a un cicle d’activitats destinades a promoure la cultura romanesa. El cicle comença el dimarts 17 de maig i conclourà el dijous de 2 juny amb activitats presencials i virtuals.

Visites al Campus Online T2

Quin és el millor racó de gespa?

L’Eric Sobrevia i la Paula Ferrer agafen el relleu de l’Anna i la Sandra i es converteixen en els nous UABers youtubers que visiten el campus de la UAB.

Fotografia de l'escriptor José Saramago

Oberta la convocatòria per presentar articles sobre José Saramago al nou volum de la col·lecció '12 literatures' de la UAB

La col·lecció “12 literatures” cultiva l’estudi literari de les dotze llengües que s’estudien a la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. El segon volum es publicarà aquest any i commemorarà el centenari de l’il·lustre escriptor portuguès José Saramago. Fins el 22 de maig es poden presentar articles sobre l’autor perquè es publiquin al llibre.

Sala de Cinema de la UAB

S'estrena el primer cicle de Cinema del Brasil de la UAB

El Departament de Llengua Portuguesa de la Facultat de Traducció i Interpretació i el Lectorat brasiler presenten el primer cicle de Cinema del Brasil a la nostra universitat. Es projectarà una pel·lícula el dimarts 3 de maig i una altra el dijous 19 de maig al Cinema de la UAB.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de la Gestió Acadèmica

No oblidis mirar tots els avisos

Twitter

Més informació UAB