Actualitat

Imatge promocional de les Visites al Campus de la UAB de la mà de les UABers YouTubers

Les YouTubers de la UAB visiten la nostra Facultat

L’Anna Ventura i la Sandra Lleida són les dues YouTubers UABers que visiten les diverses facultats de la UAB. N’expliquen absolutament tot! Des dels estudis que s’hi imparteixen fins l’ambient i les festes que hi ha. Si et pica la curiositat per saber com és la FTI real, no et perdis la seva visita en format vídeo.

Ordinador de la Facultat de Traducció i Interpretació

Les preguntes més freqüents sobre la FTI, resoltes en un videoxat

Si voleu estudiar a la FTI, el videoxat que es va organitzar durant la Fira Virtual de Graus de la UAB us interessarà molt. Professores i alumnes van resoldre tots els dubtes del públic assistent; si us sembla poc, al maig se celebrarà una altra Fira Virtual on hi podreu fer les vostres preguntes!

Irene Pujolar, alumna de la FTI

Irene Pujolar, alumna de la FTI, guanya el XXV Premi Andreu Febrer de traducció

La vint-i-cinquena edició d’aquest certament organitzat per la Universitat de Vic s’ha centrat en la traducció de textos divulgatius sobre la Covid-19. Irene Pujolar, alumna del Grau en Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha guanyat aquest premi en la categoria de traducció de l’anglès.

Alumnes de la FTI i la professora Anna Gil-Bardají presentant la seva exposició

Estudiants de la FTI reten un homenatge a la ciutat de Beirut

En el marc de les assignatures d’idioma i traducció en llengua àrab del quart curs del Grau en Traducció i Interpretació, les estudiants han treballat, a través de diverses traduccions fetes a classe, la ciutat de Beirut, capital cultural del món àrab.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de la Gestió Acadèmica

No oblidis mirar tots els avisos

Twitter

Més informació UAB