Activisme

Fes molt més que un TfG, fes-ne un servei a la comunitat!

L’Oficina Aprenentatge Servei de la UAB i la Facultat ofereixen la possibilitat d’aplicar el Treball de Final de Grau a qüestions socials i fer-ne un servei a la comunitat. La perspectiva de gènere, el desenvolupament sostenible o la justícia global són alguns dels eixos temàtics possibles que contempla aquesta modalitat.

Classes de xinès

5 raons per les quals triar el nou Grau en Estudis d’Espanyol i Xinès

El curs 2020-21 s’estrenarà el tercer grau de la FTI, el Grau en Estudis d’Espanyol i Xinès: Llengua, Literatura i Cultura. És un grau pioner a tot l’Estat que respon a l’interès cada cop més gran per la cultura xinesa i la necessitat de professionals que sàpiguen fer de pont cultural entre dues de les cultures més riques i llengües més parlades al món.

Fira virtual masters i postgraus UAB

Fira virtual de màsters i postgraus UAB

Entre el 29 de juny i el 10 de juliol, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Jardí de la FTI

Màsters i postgraus de la FTI: oberta l'admissió pel curs 2020-21

La FTI compta màsters oficials, màsters propis i postgraus sobre disciplines diverses. L'admissió té places limitades i ja s'ha obert per a la majoria dels programes d'estudi. Trobareu tota la informació d'aquests programes d'estudi de la FTI a l'apartat 'Estudiar' d'aquesta pàgina web.

Màsters MUTTT

Tot preparat per a les defenses dels Treballs de Final de Màster

Els estudiants del MUTTT (Màster en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció) i els del MUIC (Màster Universitari en Interpretació de Conferències) ja tenen disponible el llistat de citacions de defensa del Treball de Final de Màster. Durant la primera quinzena de juliol, cada defensa es farà virtualment per Microsoft Teams i ja té una sessió assignada.

Twitter

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de la Gestió Acadèmica

Quan demanar el títol curs 2019-2020

[17/07/2020]

Els títols es podran demanar a partir del 20 de juliol al següent enllaç: sia.uab.es

Abans de sol·licitar-lo heu de comprovar que teniu l'expedient "tancat en disposició de títol".

No oblidis mirar tots els avisos