Actualitat

GrupWelcomeSummerSchool2019

S'obren les portes de la UAB Barcelona Summer School

La UAB Barcelona Summer School, l'escola d'estiu internacional de la UAB, ha obert les portes el dimarts, 25 de juny, amb un 30% d'inscripcions més que en l'edició passada. Alumnes de 29 països -que seguiran algun dels 18 cursos de tres setmanes de duració, en dos torns- han rebut la benvinguda en un acte a la Sala Cinema de la UAB.

Logo Conferència Anual de la Nafsa

La UAB participa a la Conferència Anual de la NAFSA a Washington

Una delegació de la UAB, liderada pel vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, i la cap de l'Àrea de Relacions Internacionals, Katja Schustakowitz, participa a la Conferència Anual de la NAFSA sobre educació superior, que es desenvolupa del 26 al 31 de maig, a Washington.

UAB Barcelona Summer School

La UAB Barcelona Summer School obre les portes als estudiants de la UAB

La UAB Barcelona Summer School, l’escola d’estiu internacional de la UAB, obre les portes als estudiants de la UAB, als quals els permetrà fer una immersió en un entorn multicultural amb estudiants de més de 20 països. El divendres, 24 de maig, s'obre la inscripció. Es pot triar entre 14 assignatures, que s'impartiran en dos períodes: del 25 de juny al 12 de juliol, i del 15 de juliol  al 2 d'agost.