Activitats d'intercanvi Comparteix la teva llengua i la teva cultura amb companys d'arreu del món

Programa CONNECTA

Imatge Connecta


Connecta és la comunitat d'UAB idiomes. Connecta són les persones. Connecta són activitats. Connecta són cultures i llengües. Connecta és l'espai on trobareu tot això. I més.
 
Connecta  integra activitats, serveis i recursos d’acollida lingüística i cultural, d’intercanvi lingüístic i de pràctica de llengües en contextos informals.
 
A qui va dirigit? A tota la comunitat universitària, principalment als i les estudiants de la UAB.

Si ets estudiant de la UAB...
 
Us oferim activitats de pràctica de llengües tant al Campus com a la xarxes socials, com ara cicles de cinema en versió original, espais de pràctica informal de llengües, clubs de lectura, practicar anglès a través d’una sèrie de TV, etc..

Podeu, a més, tenir una parella lingüística a través del programa tàndem, o ser voluntaris lingüístics i donar suport a un o una estudiant internacional en la pràctica del català.
 
Consulteu tota la informació en aquest espai, i si en voleu més o teniu dubtes contacteu amb nosaltres a través d'aquest formulari.

Si ets estudiant de mobilitat o d'altres programes....
 
Us volem garantir una bona estada entre nosaltres! El Servei de Llengües us ofereix cursos de català, activitats i recursos ajustats a les vostres necessitats.
 
A més, com a complement dels cursos, també us oferim la possibilitat de rebre el suport lingüístic d'un estudiant voluntari que us ajudarà a practicar el català i a conèixer la cultura catalana. També podeu participar en diverses activitats: tallers, activitats lúdiques, jornada de benvinguda, intercanvis lingüístics, etc.

Més informació en aquest enllaç.
 

Experimenta l'acollida!