Estudiants internacionals mentor

Programa Mentor per a estudiants internacionals

Mentor


INSCRIPCIONS CURS 2020/2021. 2n semestre
Inscripcions obertes al mes de desembre.Què és el programa Mentor (Buddy Programme)?

L'objectiu principal de la figura del mentor (o buddy) és que els estudiants internacionals interactuïn amb estudiants locals, de manera que tingueu un company que faci que la vostra estada a la Universitat i a Barcelona siguin millors. En apuntar-vos al programa, se us assignarà un estudiant local que compartirà facultat amb vosaltres. A part de ser un amic per a quedar i descobrir nous llocs, també us ajudarà en aquelles situacions en què us calgui un cop de mà, especialment durant els primers dies a la UAB però també al llarg del curs: per a matricular-vos d’algunes assignatures, trobar allotjament i decidir on sortir o què visitar, entre d’altres.

Qui pot participar-hi?
Tots els estudiants internacionals que vinguin a estudiar al campus de la UAB amb un programa de mobilitat, independentment de la seva nacionalitat o estudis. Cal tenir en compte que, com a mínim, hi ha d'haver 3 estudiants internacionals de la mateixa facultat que vulguin tenir un mentor; no se’n poden assignar menys de 3 a un mentor. Això vol dir que és possible que el Mentor no es dugui a terme a totes les facultats.

Qui pot estar interessat en el programa?
- Els estudiants internacionals que desitgin conèixer millor la cultura local i compartir experiències amb estudiants locals i internacionals.
- Els estudiants internacionals que vulguin conèixer de primera mà la UAB i el seu funcionament.
- Els estudiants internacionals que estiguin interessants a conèixer gent d'altres cultures.
- Els estudiants internacionals que estiguin nerviosos pels primers dies a l'estranger. En aquesta experiència, que no sempre és fàcil, tenir algú en qui confiar pot ser de gran ajuda!

Com podeu participar-hi?
Si voleu tenir un mentor, només heu d'omplir aquest formulari d'inscripció i especificar quins són els vostres estudis per a poder-vos assignar un mentor de la vostra facultat.

Tenim moltes ganes de conèixer-vos!

Si teniu qualsevol dubte, si us plau, escriviu-nos a: intercanvi.estudiants@uab.cat