Activitats d'intercanvi Comparteix la teva llengua i la teva cultura amb companys d'arreu del món

Consells de seguretat

CONSELLS PER ALS ESTUDIANTS INTERNACIONALS

1. UAB

Campus UAB

El telèfon de seguretat i d’emergències de la UAB és el +34 93 581 25 25. Aquest número està disponible les 24 h del dia i els 365 dies de l’any.

Si patiu algun accident al campus podeu anar al Servei assistencial de Salut (SAS), trucar a seguretat (+34 93 581 25 25) o avisar a la consergeria més propera, on avisaran a l’Equip Tècnic de primers auxilis (EPA).

Espais públics

Pel que fa als espais públics del Campus, us aconsellem que no perdeu de vista els vostres objectes personals, per exemple si feu ús del servei de biblioteca.

A més a més, sempre és recomanable portar un document acreditatiu que us identifiqui.

Vila Universitària

El número de telèfon de seguretat de la Vila és: 93 581 73 13
Alguns dels seus consells són:
-      No escriure sota cap concepte el número de l’apartament a la clau.
-      Assegureu-vos de tancar les finestres i la porta quan sortiu de l’apartament, o quan aneu a dormir.

Vigileu els vostres objectes personals i no convideu a l’apartament persones que conegueu poc.

2.    Barcelona

El telèfon d’emergència és el 112. És únic a tota Europa i dóna resposta immediata les 24h del dia davant d’una situació d’emergència. Podeu trucar aquest número si necessiteu a la policia, els bombers o els serveis sanitaris. També podeu descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències My112 per Android and IOS.

En termes generals, sempre és aconsellable portar un document acreditatiu que us identifiqui. Si viatgeu en transport públic o si esteu en una aglomeració de gent, vigileu en tot moment els vostres objectes personals. També heu de saber que no us recomanem dormir a la platja o en espais públics, sobretot si porteu objectes de valor.