Programa de la FM19


13 h             Pregó de la FMUAB19, a càrrec de l’Assemblea Ecologista de la UAB, presentat per la vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat Dr. Sara Moreno

13.20 h       Lliurament  del premi al guanyador/a del Concurs del Cartell de la FMUAB19

13.30 h       Actuació del Cor de la UAB, amb la direcció d’en Poire Vallvé, a càrrec de Cultura en Viu

14 h             Jam oberta de swing a càrrec del col·lectiu d’estudiants Swing Autònoma (45 minuts)

15 h              Exhibició de covers, a càrrec del col·lectiu d’estudiants Korean Club (45 minuts)

15.45 h        Proclamació de l’Hereu i Pubilla de la UAB, a càrrec de Pubillatge UAB (20  minuts)

16.15 h        Karaoke Ramen Club (Fins a les 18 h)   (1 h 30)

17.45 h        Bon Ball Tenim, grup de xaranga (30 minuts)

18.30 h       Batalla de Galls i Gallines, organitzada per grup d’estudiants de la Facultat de Comunicació i Dinamització Comunitària (2h 15 minuts)
 


De 13h a 17h a la Fira d’Entitats podreu trobar informació sobre els col·lectius, serveis i projectes de la UAB i saber quines activitats organitzen. Participa a la gimcana i guanya la bossa de la #FMUAB19

T’atreveixes amb el Tabú?
Coneixes el joc del Tabú? Com creus que et sortiria en una altra llengua? Doncs vine a l’estand de Dinamització Comunitària entre les 15 h i les 17 h i demostra’ns quantes paraules podries dir en un temps limitat i quantes podries descobrir.

Les paraules, motor per al canvi!
Aquest any et proposem que tu també actuïs i donis un pas endavant per a lluitar contra el canvi climàtic. Des de la UAB posem el nostre gra de sorra per fer possible el canvi i et convidem a fer una proposta als governants perquè actuïn i promoguin universitats més sostenibles. Ho pots fer en l’idioma que vulguis! Vine a l’estand el Servei de Llengües de la plaça Cívica, el dia de la FMUAB i posa el teu missatge al nostre sobre.

Missió: delegats i delegades UAB
Vols conèixer en primera persona com és el dia a dia a dia dels delegats i delegades de la UAB? T’atreveixes a posar a provar la teva força i esperit de lideratge amb el grup? Vine a l’estand de Dinamització Comunitària entre les 13 h i les 15 h i coneix els representants d’estudiants que treballen dia a dia a peu d’aula!

Associació d’Estudiants Xinesos de la UAB
A banda d'una mostra de cultura xinesa, amb empanadilles xineses, edamame i té amb llet entre d'altres, hi trobareu informació sobre els projectes per la protecció del medi ambient que es realitzen a la Xina, en particular el projecte Ant Forest. També podreu aprendre a fer nusos xinesos!

Els futurs alumni sumem canvis!
Explica’ns quins són els teus propòsits, petites o grans accions per lluitar contra el canvi climàtic. Deixa el teu missatge i fes-te una fotografia instantània al photocall Alumni. Si pugeu la fotografia a les vostres xarxes socials i ens etiqueteu, entrareu en un concurs i podreu guanyar una càmera INSTAMAX. Som talent UAB. Som Alumni UAB.

Quiz amb Campus SiS
Respon al quiz de Campus Saludable i Sostenible i emporta’t una tassa de la UAB. A més, si et fas una foto al photocall i la penges a l’Instagram de la UAB, t’enduràs una samarreta de regal!

Els comerços de la Plaça Cívica
Els comerços i serveis de la Plaça al teu abast, vine a pentinar-te i també pots obtenir descomptes en fundes de mòbils i a l’autoescola.

Fundació Autònoma Solidària
Vine a l’estand de la FAS i participa a les activitats La migració mediambiental: forçada o voluntària? i ClimateChallenge: i tu, què en saps del canvi climàtic?

Mites i veritats sobre la criminología
A través del joc, els estudiants de l’Associació Interuniversitària de Criminologia volen visibilitzar realitats i concepcions de la societat actual respecte les conductes delictives; busquen trencar estereotips a través de la reflexió conjunta.

Korean Club UAB
Acosta’t a l’estand de Korean Club i fomenta el reciclatge llençant els teus envasos a les papereres que hi trobaràs.

SETEM Catalunya. Cadenes de subministrament globals, canvi climàtic i drets humans
A l'estand de SETEM Catalunya podràs trobar informació sobre el vincle entre les empreses i bancs del Nord global, el canvi climàtic i les vulneracions de drets humans al Sud global. De la mateixa manera, podràs conèixer les campanyes que es realitzen des de SETEM per a lluitar per un món més sostenible i just. Finalment, es repartiran materials de sensibilització i mobilització, així com es recolliran signatures per a promoure una universitat més coherent amb els valors de la justícia global

Institut Sejong de Barcelona
Jocs tradicionals coreans amb opció de guanyar una beguda tradicional. També es vendran gots de beguda tradicional i hi haurà una part de cal•ligrafia on podràs rebre el teu nom o la frase que es desitgi escrit en coreà.


Erasmus Student Network
Coneixes les causes de l'emergència climàtica? Saps què pots fer per millorar la situació? Demostrar-ho al nostre Quiz! Prepara't, que hi ha premis!
 

De 13h a 17.30h Recolliu la bossa de la #FMUAB19 Emergència climàtica: la UAB actua

Exposició “Emergència climàtica: la UAB actua” L’Aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius i les exposicions que s’hi mostren tenen l’objectiu de donar visibilitat i posar en valor la tasca del teixit associatiu en la dinamització de la comunitat universitària. L’exposició d’aquest mes va dedicada als col·lectius que lluiten contra el canvi climàtic i que ofereixen una alternativa ecològica al Campus: Assemblea ecologista, L’Hortet de l’Autònoma i l’Assemblea Vegana.
 


Sala Teatre

14.30 h Visita comentada a l’exposició “Finestres”. Mostra de fotografies d’instagramers, no professionals, amb un caràcter solidari en favor del programa que lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social impulsat pel projecte #Invulnerables.

De 16 h a 18 h Poetry Slam, programat per Dinamització Comunitària
 
Sala Cinema de la UAB

13.30 h Projecció especial de FM: This Changes Everything, d’Avi Lewis i Naomi Klein, programat per Cultura en Viu. El documental planteja una tesi controvertida i radical, però alhora esperançadora: la crisi climàtica pot ser una gran oportunitat per canviar el nostre sistema econòmic fallit per un de més just tant per les persones com pel planeta.

De 13 h a 21 h trobareu menjar, beguda i activitats dels col·lectius i grups classe de la UAB, entre la Facultat de Ciències de l'Educació i la Facultat de Lletres.

13 h a 21 h Punt d’Informació de la FM. Trobareu tota la informació de la FMUAB19 a la Plaça del Coneixement (entre els edificis G5 i G6)

13 h a 23 h Punt Lila, a la Facultat de Traducció i Interpretació
El Punt Lila és un estand informatiu i d'atenció dinamitzat per l’Observatori per a la Igualtat al qual es pot adreçar qualsevol persona que hagi viscut o presenciat una situació de violència de gènere durant la FMUAB19, o vulgui informació sobre els recursos que la UAB posa a disposició de la comunitat (intervenció, assessorament, acollida psicològica, etc). A més a més, trobareu les brigades d’estudiants que en coordinació amb el Punt Lila seran presents als diferents espais de la festa.

14 h a 21 h Infosalut, estand d’informació sobre salut, sexualitat i consums
El Xiringu de Salut de la FAS dinamitza l’Infosalut, on podreu fer consultes als Agents de Salut i trobareu materials de salut sexual com preservatius i lubricants, alcoholímetres, jocs, i informació sobre drogues, sexualitat i gènere. A més de l’estand, hi haurà un grup d’Agents de Salut itinerants que posarà a prova allò que sabeu i feu habitualment en contextos de festa.


Escenari Autònoma Actua 1
Davant del bar de la Facultat de Filosofia i Lletres, programat per Cultura en Viu

13.30 h        Cable Obsession (pop amb suc) 
15.15 h        Allez! (punk rock, ska, reggae i rap) 
16.45 h        Cubicks (punk rock) 
18.15 h        Bernat Ortega, (DJ, electrònica, pop i house) 
19.45 h        The Blue Flamingos (rock alternatiu) 

 
Escenari Autònoma Actua 2
Entre la Facultat de Ciències de l’Educació i la Facultat de Traducció i Interpretació, programat per Cultura en Viu

15 h              Tupé (rock´n´roll) 
16.30 h        Skoria (punk rock) 
18 h              Reclutes (reggae i ska) 
19.30 h         A Kontra Korrent (ska, reggae i punk rock) 

Eix Central (entre la Plaça Cívica i l’edifici B)
De 14 h a 17 h Diada Castellera, a càrrec de la Colla Castellera de la UAB, els Ganàpies.

Servei d’Activitat Física 
De 9 h a 13 h Torneig Interuniversitari de la Ferradura
, organitzat per l’equip de rugby Centaures de l’Autònoma.