La Fundació UAB

S'amplia el període per sol·licitar la beca general del Ministeri pel curs 2022-23 fins al 16 de maig

Avançament de la beca 2022-2023

L'AGAUR ha ampliat el període per sol·licitar la beca de caràcter general per estudis universitaris (GRAL) pel proper curs acadèmic 2022-2023, que publica el Ministeri d'Educació i Formació Professional. La convocatòria s'allarga fins al 16 de maig de 2022. Els estudiants i futurs universitaris han de presentar la seva petició dins aquest nou termini.

11/05/2022

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca de Catalunya (AGAUR) ha ampliat el període de la convocatòria de beques de caràcter general per estudis universitaris (GRAL), que publica cada any el Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Per optar a ajuts per al proper curs acadèmic 2022-2023, els estudiants i futurs universitaris que cursaran Graus i Màsters Oficials, en una universitat de Catalunya, han de presentar ja la seva sol·licitud per aconseguir la beca. Aquest termini s'allarga fins al 16 de maig de 2022.

Per demanar la beca s'han de seguir els passos que s'indiquen al web del Ministeri.

Per beneficiar-se dels ajuts cal complir les condicions que es fixen a la convocatòria referents als requisits generals, acadèmics i econòmics (de renda i de patrimoni). 

És important que encara que la persona no sàpiga què s'estudiarà, o fins i tot, si estudiarà o no, faci la sol·licitud dins aquest termini establert.

Consulteu l'apartat de preguntes freqüents que trobareu al web de l'AGAUR per aclarir tots els vostres dubtes.

La resolució de la concessió de beques està previst que s'avanci a l'octubre.

 

Ajuts per l'aprenentatge de terceres llengües

L'AGAUR ha obert la convocatòria d'ajuts per estudiants matriculats en universitats catalanes, que hagin començat estudis de grau a partir del curs 2014-15, per promoure la formació i l'acreditació de terceres llengües.

Aquestes beques s'ofereixen en diferents modalitats: per sufragar despeses de matrícula per a les proves d'acreditació de nivell d'idioma estranger, o per la realització de cursos per l'aprenentatge de terceres llengües.

Consulteu les condicions, modalitats i terminis de lliurament de sol·licituds a aquest enllaç.