La Fundació UAB

Més alumnes escullen els estudis de la FUAB com a primera opció

Màsters Graus Matrícula

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera i l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral han matriculat gairebé un 15% més d’alumnes respecte a juliol de 2018. El CFGS en Comerç Internacional ja compte també amb un 13,6% més d’estudiants per al curs 2019-2020.

31/07/2019

Més de 235 estudiants ja han formalitzat la seva matrícula durant el mes de juliol en alguns dels Graus universitaris que ofereixen les Escoles de FUABformació.

A l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, gairebé un 36% més d’estudiants han triat el Grau en Turisme com a primera opció respecte a l’any anterior, en què es van matricular 53 estudiants i, enguany, aquest Grau ja compta amb 73 nous alumnes. Per la seva part, el Grau en Direcció Hotelera també ha augmentat lleugerament el nombre d’estudiants matriculats, després que un 30% més d’alumnes de nou accés escollissin aquests estudis de la FUAB com la seva primera opció i, el Grau en Turisme en Anglès, s’ha mantingut. En total, l’Escola ja compta amb 160 nous alumnes de primer curs.

L’Escola de Prevenció i Seguretat Integral ha obtingut unes xifres similars i també s’han matriculat un 15% més d’alumnes de nou accés en comparació amb l’any passat i, especialment, en el Grau en Prevenció i Seguretat Integral online. La modalitat presencial també segueix rebent cada vegada més interessats i, per ara, ja seran 58 el nombre d’alumnes que començaran aquests estudis.

Aquestes xifres incrementaran a partir de setembre, ja que el procés de reassignació de la convocatòria de juny encara no ha finalitzat. A més, el fet que hi hagi 2 convocatòries més al setembre i a l’octubre també pot fer que augmenti el nombre d’estudiants de nou accés.

En general, ambdues Escoles estan consolidant la seva presència i el nombre d’estudiants que escullen un d’aquests centres FUABformació com a “primera preferència”.

El Centre de Formació Professional Fundació UAB també ha vist com el nombre de matrícula al mes de juliol ha augmentat un 13,6%. En total, ja són 25 estudiants els que cursaran el primer curs del CFGS en Comerç Internacional.

Previsió de més estudiants en els màsters oficials

Gairebé tots els màsters oficials que s'imparteixen per la Fundació UAB han tingut més persones interessades al llarg d’aquest curs. Després del període d’admissions, l’any passat es van matricular 337 persones en algun dels 12 màsters que s’oferien. Actualment, més de 1.150 estudiants -un 30% de graduats més que l’any passat- ja s’han preinscrit en algun dels màsters oficials de la Fundació per curs acadèmic 2019-2020.