La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
24/07/2014
Discapacitat
Creix el nombre d’estudiants atesos pel PIUNE i varien les seves necessitats
Creix el nombre d’estudiants atesos pel PIUNE i varien les seves necessitats
El Servei d'Atenció a la Discapacitat de la UAB (PIUNE) ha atès aquest curs 167 estudiants amb discapacitat o amb necessitats educatives especials. El major nombre de persones assistides han requerit el servei degut a una discapacitat física. Malgrat això, els trastorns d'aprenentatge i específics són els que més creixen en els darrers anys. 
21/07/2014
Voluntariat
Experiències i testimonis del voluntariat sociosanitari a la FAS
Testimonis i experiències del voluntariat sociosanitari a la FAS
Les persones voluntàries i beneficiàries del Programa Sociosanitari de la FAS han crescut el darrer curs. En època de valoracions i tancaments, la Zaida, la Laura, la Janina i en Xavier expliquen què ha estat per a elles i ell l'experiència amb els infants de la Vall d'Hebron.
17/07/2014
Cooperació
Nou Mínor desenvolupament sostenible i ciutadania global
Nou Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global
La UAB oferirà el curs vinent la primera edició del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, adreçat a alumnat de grau de totes les titulacions per cursar com a crèdits optatius. La preinscripció serà oberta fins el 30 de juliol
01/07/2014
Cooperació
Campanya 0,7% per col·laborar amb el Fons de Solidaritat 2014-15
Marca solidaritat a la matrícula i col·labora amb la cooperació per al desenvolupament
S'inicia la campanya del 0,7% per a promoure que l'alumnat de la UAB marqui la casella d'aportació de 15 € a la matrícula i col·labori en projectes de cooperació universitària pel desenvolupament a països del Sud.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats