La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
24/02/2017
Programes Socials
La investigació vinculada a Let’s Go rep un ajut Rercercaixa
El grup de recerca GREIP (Grup de Rercerca i Ensenyament i Interacció Plurilingües) i la FAS han guanyat un ajut de Recercaixa per desenvolupar la recerca vinculada al programa Let’s Go. La investigació vol fomentar que els docents es converteixin en agents transformadors de les pràctiques educatives en l’aprenentatge de l’anglès a partir de la seva participació en un projecte docent a instituts de Badia.
15/02/2017
Programes Socials
“Jo també sóc del barri” de gira
L’exposició d’art comunitari “Jo també sóc del barri de gira/on tour” donarà a conèixer un recull d’obres dutes a terme per menors i joves interns en centre de justícia juvenil. S’inaugurarà el proper 2 de març i es podrà visitar a Barcelona fins el 18 de març. 
09/02/2017
Voluntariat
Torna el Nostrum, la trobada del voluntariat de la FAS!
La segona edició d’aquest acte de coneixença i formació pel voluntariat que participa en els diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària es durà a terme l’11 de març.
08/02/2017
Cooperació
Estades solidàries 2017, anima’t a viure l’experiència!
T’has plantejat participar en un camp de treball en un país del Sud? Tens ganes d’una experiència en l’àmbit de la solidaritat internacional i no saps per on començar? El dimarts 7 de març, a les 12:30 hores les entitats Servei Civil Internacional, COCAT i Associació Catalana per la Pau ens explicaran les seves propostes d’estades solidàries per aquest estiu.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats