La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
24/11/2014
Salut
Per una universitat compromesa amb la lluita contra el VIH
El grup de voluntariat de Salut de la FAS ha posat en marxa l'organització d'activitats amb motiu del Dia Mundial de la SIDA, que es concentraran al la Plaça Cívica el matí del primer de desembre. Enguany han impulsat també una campanya a les xarxes socials: Participa al Condom bucket challenge
19/11/2014
Programes Socials
Acte de projecció i debat de The Land Between amb el director David Fedele
A l'altra banda de la tanca de Melilla
El director The Land Between, David Fedele, va ser a la UAB el passat dilluns 17 de novembre per a la projecció del film, que s'endinsa en la vida de les persones que viuen a les muntanyes marroquines per travessar la tanca militaritzada de Melilla. Yacou Traore n'és un dels protagonistes i va sorprendre el centenar de persones assistents amb la seva presència a l'acte. 
18/11/2014
FAS
Teatre Participatiu Antiracista a la UAB
Missatges antiracistes a través del teatre
El proper 24 de novembre es farà a la UAB un taller gratuït de teatre participatiu antiracista obert a tot l'estudiantat. Després de diferents trobades amb vàries entitats i grups de joves, finalment la companyia representarà una peça de teatre que vol a través de la força artística difondre el missatge antiracista.
10/11/2014
Voluntariat
Cursa de la UAB 2014 amb La Marató
Fes voluntariat a la Cursa solidària de la UAB per La Marató de TV3
S'ha obert el termini per apuntar-se com a voluntari o voluntària a la Cursa Solidària de la UAB per ajudar a l'organització de l'esdeveniment. Preparar el material, distribuir els dorsals o donar suport durant el circuit són algunes de les tasques destinades a les persones voluntàries.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats