La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
21/11/2014
Voluntariat
El grup de voluntariat Menja Just participa al Gran Dinar Barcelona
El Gran Dinar de Barcelona se celebra el proper dissabte 22 de novembre a la Plaça dels Àngels de la ciutat, un acte reivindicatiu i participatiu organitzat per la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) per lluitar contra el malbaratament alimentari. El grup de voluntariat del programa Menja Just de la FAS també hi serà.
19/11/2014
Programes Socials
Acte de projecció i debat de The Land Between amb el director David Fedele
A l'altra banda de la tanca de Melilla
El director The Land Between, David Fedele, va ser a la UAB el passat dilluns 17 de novembre per a la projecció del film, que s'endinsa en la vida de les persones que viuen a les muntanyes marroquines per travessar la tanca militaritzada de Melilla. Yacou Traore n'és un dels protagonistes i va sorprendre el centenar de persones assistents amb la seva presència a l'acte. 
18/11/2014
FAS
Teatre Participatiu Antiracista a la UAB
Missatges antiracistes a través del teatre
El proper 24 de novembre es farà a la UAB un taller gratuït de teatre participatiu antiracista obert a tot l'estudiantat. Després de diferents trobades amb vàries entitats i grups de joves, finalment la companyia representarà una peça de teatre que vol a través de la força artística difondre el missatge antiracista.
10/11/2014
Voluntariat
Cursa de la UAB 2014 amb La Marató
Fes voluntariat a la Cursa solidària de la UAB per La Marató de TV3
S'ha obert el termini per apuntar-se com a voluntari o voluntària a la Cursa Solidària de la UAB per ajudar a l'organització de l'esdeveniment. Preparar el material, distribuir els dorsals o donar suport durant el circuit són algunes de les tasques destinades a les persones voluntàries.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats