La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
29/06/2015
Cooperació
Ja pots preinscriure’t al Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global
L'itinerari formatiu, obert a tot l'alumnat de la UAB, està composat per assignatures centrades en l'anàlisi de nous models de desenvolupament fonamentats en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental i en la construcció d'una ciutadania crítica amb la transformació de les desigualtats.
30/06/2015
Salut
Salut participa en una jornada sobre drogues a Can Brians
Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra l'ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues, el Centre Penitenciari Can Brians va organitzar una jornada de debat, intercanvi i sensibilització sobre drogues on va participar-hi el grup de voluntariat de Salut de la FAS.
29/06/2015
Cooperació
A la matrícula, marca la casella pel 0,7%
S'engega la campanya del 0,7% que convida l'alumnat de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat de la universitat a l'hora de fer la matrícula. El Fons finança cada any projectes de cooperació per al desenvolupament i EpD promoguts per la mateixa comunitat universitària.
26/06/2015
Cooperació
Segon seminari de treball per a promoure una educació crítica a la universitat
L'Àrea de Cooperació i EpD de la FAS organitza el segon seminari sobre educació per al desenvolupament en l'àmbit universitari el pròxim 9 de juliol i dóna així continuïtat a l'anàlisi i debat de la primera edició, celebrada el passat mes de gener.   
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats