La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
10/04/2015
Colabora
Activitats per a un Sant Jordi solidari a la UAB
Una Biblioteca humana, el "Xiringu" de Salut i el Dinar Solidari. Assabenta't de totes les activitats de la FAS per al pròxim 23 d'abril per a viure un Sant Jordi solidari i socialment responsable al campus. 
09/04/2015
Salut
La FAS participa en la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB
El grup de voluntariat de Salut organitzarà el pròxim dijous 16 d'abril una gimcana  sobre alimentació a la Plaça Cívica. A més, el programa dóna l'oportunitat de fer-se la prova ràpida del VIH amb inscripció prèvia.
26/03/2015
Voluntariat
Crida al PAS i PDI per a col·laborar al Dinar Solidari de la UAB
El PAS i el PDI de la UAB pot participar en la realització del Dinar Solidari de la UAB com a acció per lluitar a contra el malbaratament alimentari i la pobresa. El Dinar Solidari de la UAB es celebrarà el proper 23 d'abril al Campus de la UAB en motiu del Dia de la Terra.
19/03/2015
Cooperació
Jornades de Sobirania Alimentària: Sembrant alternatives a la universitat
Del 15 al 17 d'abril es duran a terme aquestes jornades de formació i sensibilització sobre la sobirania alimentària com a resposta a una situació d'empobriment i de fam. Tindran lloc Facultat de Biblioteconomia de la UB i combinaran xerrades, taules rodones, tallers i un geocatching sobre la ruta dels agronegocis a Barcelona.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats