La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
18/12/2014
FAS
Bones festes i fins el 2015
La FAS us desitja unes molt bones festes de Nadal i un feliç 2015, ple d'accions pel canvi i la transformació social. Aprofitem per recordar-vos que des del 20 de desembre al 7 de gener les nostres oficines restaran tancades per vacances.
18/12/2014
FAS
Nova plaça de tècnic/a del PIUNE, Servei d'atenció a la discapacitat
La FAS cerca una persona per incorporar-se al seu equip com a tecnic/a del PIUNE, Servei d'atenció a la Discapacitat, realitzarà l’atenció dels estudiants amb discapacitat de la UAB. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 7 de gener de 2015.
19/12/2014
Cooperació
La FAS organitza un seminari interuniversitari sobre EpD
La Fundació Autònoma Solidària, en col·laboració amb l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, organitza un seminari de treball per detectar oportunitats d'introducció curricular de l'Educació per al Desenvolupament (EpD) en els estudis universitaris, així com per formular estratègies que n'afavoreixin una implementació transversal i progressiva.
17/12/2014
Programes Socials
Tallers de Nadal a la Vall d'Hebron
Tallers especials per celebrar el Nadal, al voluntariat de la FAS
Els programes de Justícia i Sociosanitari de la FAS han preparat, per al mes de desembre, activitats diferents per acostar les festes de Nadal a centres hospitalaris i penitenciaris.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats