La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
17/11/2015
Discapacitat
Fido B: "Tinc clar que si no hi ha esforç, no hi ha recompensa"
Fido Boucherit, estudiant de la UAB amb mobilitat reduïda i usuari del PIUNE, s'ha classificat sisè a l'Open Mundial de Boccia celebrat a Colòmbia. Avui és entre els 40 millors esportistes de Boccia del món i de la propera competició depèn que es classifiqui pels Jocs de Rio de 2016
28/10/2015
Voluntariat
Sigues mentora i construeix vincles
El projecte de mentoria entre noies "Construint vincles" permet conèixer altres realitats i afavoreix l'empoderament de les noies que hi participen, estudiants de la UAB i noies tutelades o ex-tutelades. Vine a les sessions del dimecres 4 de novembre i informa-te'n.
16/10/2015
Cooperació
L'estat de l’educació per al desenvolupament a les universitats
L'informe "L'Educació per al Desenvolupament a la Universitat. Impulsant l'educació crítica i compromesa als estudis de grau", elaborat per la FAS en coordinació amb les universitats públiques catalanes i l'ACUP, fa una diagnosi sobre el grau d'implementació de continguts amb perspectives de l'educació per al desenvolupament i apunta els reptes per a integrar-les en els estudis d’educació superior. 
23/09/2015
Formació
Cursos de cooperació i sexualitat reconeguts amb crèdits ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. Els cursos s'impartiran els mesos de novembre i desembre. Les inscripcions estaran obertes a partir del dilluns 5 d'octubre.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats