La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
15/09/2014
Voluntariat
Concurs
Comparteix el nou vídeo del voluntariat a la UAB i guanya una samarreta!
Vols una samarreta "Keep Calm and Volunteer" de la Fundació Autònoma Solidària? Ara pots aconseguir-ne una! Només cal que comparteixis el nou vídeo del voluntariat universitari a través de Facebook i entraràs en el sorteig de tres samarretes. 
03/09/2014
FAS
Consulta les ofertes de places de pràctiques remunerades a la FAS
La FAS té obertes vàries places de pràctiques extracurriculars remunerades per a col·laborar amb la FAS durant aquest curs 2014-2015. Consulta quines són i forma part del nostre equip!
02/09/2014
Cooperació
Campanya 0,7% per col·laborar amb el Fons de Solidaritat 2014-15
Marca solidaritat a la matrícula i col·labora amb la cooperació per al desenvolupament
Amb el període de matriculacions de setembre, es reprèn la campanya del 0,7% per promoure que l'alumnat de la UAB marqui la casella de la matrícula per aportar 15€ a projectes de cooperació universitària pel desenvolupament a països del Sud.
28/07/2014
Voluntariat
Tancament i valoració justícia 2013-14
Augmenten el nombre de centres, d’activitats i de persones voluntàries a Justícia
El Programa de Justícia de la FAS, aquest curs, ha crescut en tots els sentits. Dos nous centres on per primera vegada s'hi ha desenvolupat activitats, noves activitats tant contínues com puntuals i més estudiants disposats a ser voluntaris i voluntàries.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats