La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
13/10/2014
Discapacitat
Es convoquen les beques Impuls 2014-15
La FAS obre la convocatòria de les Beques Impuls 2014-2015 que van adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB. Aquest ajut facilita que aquests estudiants puguin assistir a la universitat i completar els seu estudis superiors com a pas previ a la seva inserció laboral com a professionals. El termini de presentació de sol·licitut de beca finalitza el 31 d'octubre.
08/10/2014
Voluntariat
CROMA UAB
El CROMA necessita 120 persones voluntàries
Tenim un repte: el programa socioeducatiu CROMA ha crescut i es necessiten 120 estudiants voluntaris/voluntàries que dinamitzin els tallers i acompanyin els infants en les seves tasques escolars. Escolta les experiències d’estudiants i anima’t a participar-hi! 
13/10/2014
Cooperació
LA FAS al IV Congreso de Educación para el Desarrollo
La FAS va difondre la comunicació “Integrando la economia solidaria y la sobiraní alimentaria en los currículos universitarios” en el marc del IV Congreso de ED que va tenir lloc els dies 8,9 i 10 d'octubre passat a Vitoria-Gasteiz.
29/09/2014
Salut
Cursos de formació de la FAS
Cursos de cooperació i drogues reconeguts amb crèdits
La FAS ofereix per a aquest primer semestre un curs de cooperació per al desenvolupament i un sobre drogues que s'impartiran durant novembre i desembre. Les persones participants podran convalidar-los per crèdits ECTS o crèdits de lliure elecció. Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 6 d'octubre.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats