La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
19/09/2014
Voluntariat
Noves ofertes de voluntariat a la FAS curs 2014-15
Viu l'experiència universitària fent voluntariat!
El nou curs tot just arrenca a l'Autònoma i a la FAS reprenem la nostra avticitat amb moltes propostes, nous programes i molta energia. Vols participar en activitats voluntàries compromeses socialment? Informa-te'n i descobreix el poder del voluntariat universitari! 
15/09/2014
Voluntariat
Concurs
Comparteix el nou vídeo del voluntariat a la UAB i guanya una samarreta!
Vols una samarreta "Keep Calm and Volunteer" de la Fundació Autònoma Solidària? Ara pots aconseguir-ne una! Només cal que comparteixis el nou vídeo del voluntariat universitari a través de Facebook i entraràs en el sorteig de tres samarretes. 
19/09/2014
Cooperació
Nous tallers sobre Comunicació, Cooperació i Desenvolupament
Tallers sobre Comunicació, Cooperació i Desenvolupament
El Màster MIM i l'OMEC de la UAB posen a disposició de tota la comunitat universitària i de manera gratuïta l'oportunitat de participar en tres tallers sobre el paper de la comunicació en la lluita pels drets humans i la creació de societats igualitàries. L'activitat compta amb el suport del Fons de Solidaritat de la UAB, gestionat per la FAS.
03/09/2014
FAS
Consulta les ofertes de places de pràctiques remunerades a la FAS
La FAS té obertes vàries places de pràctiques extracurriculars remunerades per a col·laborar amb la FAS durant aquest curs 2014-2015. Consulta quines són i forma part del nostre equip!
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats