La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
29/09/2016
FAS
ASTRAL, el documental de Jordi Évole sobre el rescat dels refugiats es preestrena a la UAB
El proper 13 d’octubre, a les 13h, la Sala Cinema de la UAB projectarà una preestrena especial, Astral, el documental realitzat per l’equip del programa Salvados amb el periodista Jordi Évole al capdavant. El film permet a l’espectador acostar-se a la realitat de les persones refugiades i dels socorristes i metges de l'ONG Proactiva Open Arms. 
28/09/2016
Formació
Inscripcions obertes a les activitats amb reconeixement ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. S'impartiran els mesos de novembre i desembre. Les inscripcions estaran obertes a partir del dilluns 3 d'octubre.
01/09/2016
Voluntariat
Suma’t a l’equip de voluntariat de la UAB
La FAS obre el curs oferint a estudiants i personal treballador de la UAB sumar-se a l’equip de voluntariat universitari. Les persones amb inquietuts socials i/o medi ambientals, amb ganes de conèixer gent, d’aprendre i de lluitar per al a justicia social acosteu-vos a la FAS per informar-vos dels programes de voluntariat en els quals podeu participar.
05/07/2016
Discapacitat
UAB Impuls s'integra en la xarxa Incorpora, per a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió
El programa UAB Impuls, que es desenvolupa conjuntament des del Servei d'Atenció a la Discapacitat - PIUNE i Treball Campus, ha passat a formar part de la xarxa Incorpora de l'Obra Social La Caixa i atendrà a persones en risc d'exclusió social de la UAB.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats