La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
21/04/2015
Programes Socials
Un nou Campus Ítaca, ara gestionat per la FAS
El curs 2014-2015 serà el primer, després d'11 anys, que la FAS gestiona el programa socioeducatiu Campus Ítaca. Aquest programa de la UAB està dirigit a alumnat de secundària que fa una estada a la universitat participant en activitats que incentiven a continuar la seva formació un cop finalitzada l'etapa obligatòria.
20/04/2015
Colabora
Continua el repte perquè els infants del CROMA vinguin a la UAB!
Gràcies a les aportacions, hem superat la primera ronda del projecte a Goteo.org per finançar la visita dels infants del CROMA a la UAB. Des de la FAS volem agrair la participació de més de 60 persones i entitats i encoratjar a seguir col·laborant-hi. Queden menys de 15 dies per assolir la segona ronda. Ens hi ajudeu?
10/04/2015
Colabora
Activitats per a un Sant Jordi solidari a la UAB
Una Biblioteca humana, el "Xiringu" de Salut i el Dinar Solidari. Assabenta't de totes les activitats de la FAS per al pròxim 23 d'abril per a viure un Sant Jordi solidari i socialment responsable al campus. 
26/03/2015
Voluntariat
Crida al PAS i PDI per a col·laborar al Dinar Solidari de la UAB
El PAS i el PDI de la UAB pot participar en la realització del Dinar Solidari de la UAB com a acció per lluitar a contra el malbaratament alimentari i la pobresa. El Dinar Solidari de la UAB es celebrarà el proper 23 d'abril al Campus de la UAB en motiu del Dia de la Terra.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats