La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
16/12/2014
Discapacitat
9 estudiants amb discapacitat reben una beca Impuls
Ja s'ha resolt aquesta línia d'ajuts que facilita l'assistència personal a la universitat i la mobilitat d'aquests estudiants amb més dependència. 9 estudiants amb discapacitat i situació de dependència de la UAB es beneficien de les beques Impuls 2014-15
17/12/2014
Programes Socials
Tallers de Nadal a la Vall d'Hebron
Tallers especials per celebrar el Nadal, al voluntariat de la FAS
Els programes de Justícia i Sociosanitari de la FAS han preparat, per al mes de desembre, activitats diferents per acostar les festes de Nadal a centres hospitalaris i penitenciaris.
16/12/2014
Voluntariat
Nostrum 2014 a la FAS
Una vuitantena de persones participen al Nostrum
L'equip de la FAS s'acomiada del 2014 amb una nova jornada del Nostrum, la trobada i formació de les persones voluntàries, estudiants en pràctiques i treballadors dels diferents programes. El Nostrum és, a més, un espai lúdic que permet reforçar els vincles entre totes les persones que a través de la seva feina com a voluntaris fan possible la FAS.
15/12/2014
Cooperació
Noves convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
S'obre la Convocatòria XXXII del Fons de Solidaritat de la UAB, adreçada a membres del PDI i PAS, i la Convocatòria E2014-2015, adreçada a estudiants de postgrau, màster i doctorat.  El Fons de Solidaritat, gestionat per la FAS, promou accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupamenten l’entorn UAB. 
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats