La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
10/02/2016
Voluntariat
Arriba una nova edició del Nostrum!
T'hagués agradat venir el passat desembre i no vas poder? Vols fer un taller en què no vas participar? Acabes d'arribar a la FAS i encara no saps què és el Nostrum? El pròxim dissabte 5 de març se celebrarà a Barcelona la trobada de voluntaris i voluntàries de la Fundació!
05/02/2016
Cooperació
Busques una experiència plena d'emocions i solidaritat?
Tens ganes d'una experiència en l'àmbit de la solidaritat internacional i no saps per on començar? T'han parlat de diverses organitzacions però encara tens dubtes? El dimecres  2 de març, a les 12:30 hores, Setem, SCI, COCAT i Associació Catalana per la Pau seran a la UAB per explicar-te les seves propostes d'estades solidàries a països del Sud 
22/01/2016
Formació
Noves edicions dels tallers sobre drogues i discapacitat reconeguts amb ECTS
A partir del 25 de gener l'alumnat de la UAB pot inscriure's al "Curs sobre drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies" i al de "Discapacitat o Capacitats diverses?", reconeguts, cadascun, amb 2 crèdits ECTS. 
19/01/2016
Voluntariat
Places de voluntariat disponibles per aquest 2016
Ja ha començat el 2016 i la FAS l'engega buscant estudiants que vulguin participar en un voluntariat universitari cobrint alguna de les noves places disponibles. Calen persones als programes socioeducatius, al sociosanitari i als grups de voluntariat de Campus.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats