La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
19/09/2014
Voluntariat
Concurs
Ja tenim guanyadores del concurs “Comparteix el vídeo Keep Calm and Volunteer a la UAB!"
A la FAS encetàvem fa dues setmanes el concurs en què totes les persones seguidores del Facebook de la Fundació que compartissin el nou vídeo de voluntariat, entraven en un sorteig de tres samarretes "Keep Calm and Volunteer". Ja tenim les persones guanyadores! 
29/09/2014
Formació
Cursos de formació de la FAS
Cursos de cooperació i drogues reconeguts amb crèdits
La FAS ofereix per a aquest primer semestre un curs de cooperació per al desenvolupament i un sobre drogues que s'impartiran durant novembre i desembre. Les persones participants podran convalidar-los per crèdits ECTS o crèdits de lliure elecció. Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 6 d'octubre.
25/09/2014
FAS
Nova plaça de tècnic/a de dinamització de voluntariat a la FAS
La FAS obra una nova plaça de tècnic/a de dinamització de voluntariat i coordinador/a del programa de voluntariat a l'àmbit sociosanitari. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 7 d'octubre.
19/09/2014
Voluntariat
Noves ofertes de voluntariat a la FAS curs 2014-15
Viu l'experiència universitària fent voluntariat!
El nou curs tot just arrenca a l'Autònoma i a la FAS reprenem la nostra avticitat amb moltes propostes, nous programes i molta energia. Vols participar en activitats voluntàries compromeses socialment? Vés a les sessions informatives i descobreix el poder del voluntariat universitari!
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats