La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
15/02/2017
Programes Socials
“Jo també sóc del barri” de gira
L’exposició d’art comunitari “Jo també sóc del barri de gira/on tour” donarà a conèixer un recull d’obres dutes a terme per menors i joves interns en centre de justícia juvenil. S’inaugurarà el proper 2 de març i es podrà visitar a Barcelona fins el 18 de març. 
09/02/2017
Voluntariat
Torna el Nostrum, la trobada del voluntariat de la FAS!
La segona edició d’aquest acte de coneixença i formació pel voluntariat que participa en els diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària es durà a terme l’11 de març.
14/02/2017
Voluntariat
Jornada d'anellament d'aus a la UAB
La FAS, en coordinació amb l'Oficina de Medi Ambient (OMA) , organitzen un matí formatiu per anellar els ocells del Campus de Bellaterra el pròxim divendres 17 de febrer. La participació és oberta a tota persona interessada. 
08/02/2017
Cooperació
Estades solidàries 2017, anima’t a viure l’experiència!
T’has plantejat participar en un camp de treball en un país del Sud? Tens ganes d’una experiència en l’àmbit de la solidaritat internacional i no saps per on començar? El dimarts 7 de març, a les 12:30 hores les entitats Servei Civil Internacional, COCAT i Associació Catalana per la Pau ens explicaran les seves propostes d’estades solidàries per aquest estiu.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats