La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
22/06/2016
Programes Socials
Més de 380 joves participaran en la XIIIa edició del Campus Ítaca a la UAB
Per segon any consecutiu, la FAS gestiona el programa socioeducatiu Campus Ítaca, que engegarà la seva XIII edició el pròxim dilluns 27 de juny. Enguany, creix el nombre d'instituts implicats, així com el nombre de joves participants, que arriba a 388 noies i nois que han acabat 3r d'ESO.
22/06/2016
FAS
La FAS s'adhereix a Lafede.cat com a entitat observadora
Lafede.cat és una xarxa d'acció col·lectiva per a la justícia social que agrupa més d'un centenar d'organitzacions. La Fundació Autònoma Solidària s'hi ha adherit com a entitat observadora, el que permetrà la participació en la comissió d'Educació Transformadora.
22/06/2016
FAS
Nova presidència del patronat de la Fundació
El patronat de la FAS es va reunir el 20 de juny. Durant la sessió, es va nomenar com a nou president de la Fundació Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i Cultura, el qual va substituir l'exvicerectora d'Estudiants i de Cooperació, Núria García.
16/06/2016
Cooperació
S'obren les inscripcions del Seminari de treball sobre el rol de les universitats envers els ODS
El seminari "El rol de la universitat envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible: Construint una universitat crítica i compromesa" és la tercera edició d'un espai de treball en xarxa amb l'objectiu de promoure un enfocament d'Educació per al Desenvolupament (EpD) en l'àmbit formal de les universitats.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats