La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
24/10/2016
Voluntariat
La FAS se suma a les activitats de la Festa Major sota el lema "Fora LGTBIfòbia de la UAB"
Com cada any, la Fundació Autònoma Solidària surt al carrer per la Festa Major de la UAB i programa diverses activitats i parades per promocionar i reflexionar sobre educació, medi ambient i salut.
06/10/2016
Voluntariat
Let's go, el nou programa socioeducatiu de la UAB
Aquest curs, iniciem un nou programa socioeducatiu, Let's Go, que té per objectiu convertir Badia del Vallès com a ciutat promotora de l'anglès en els propers 4 anys. El primer pas consisteix en reforçar les classes d'anglès de 1r d'ESO dels dos insitituts del municipi mitjançant la formació del professorat i la incorporació a l'aula d'estudiants de la UAB.
01/09/2016
Voluntariat
Suma’t a l’equip de voluntariat de la UAB
La FAS obre el curs oferint a estudiants i personal treballador de la UAB sumar-se a l’equip de voluntariat universitari. Les persones amb inquietuts socials i/o medi ambientals, amb ganes de conèixer gent, d’aprendre i de lluitar per al a justicia social acosteu-vos a la FAS per informar-vos dels programes de voluntariat en els quals podeu participar.
28/09/2016
Formació
Inscripcions obertes a les activitats amb reconeixement ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. S'impartiran els mesos de novembre i desembre. 
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats