La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
07/07/2015
Programes Socials
La trobada a l'Hotel Campus tanca el primer torn del Campus ítaca
Un total de 162 joves ja han participat en les activitats, tallers i projectes de l'edició d'enguany del Campus Ítaca. L'acte del passat divendres 3 de juliol va tancar el primer torn. El dilluns dia 6 va iniciar-se de la segona estada.  
01/07/2015
Voluntariat
El PAS i el PDI s'impliquen
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Fundació Autònoma Solidària (FAS) han posat en marxa el projecte Compromís Social UAB, que vol consolidar la universitat com a espai responsable socialment amb la gestió institucional i l'entorn proper.
29/06/2015
Cooperació
Ja pots preinscriure’t al Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global
L'itinerari formatiu, obert a tot l'alumnat de la UAB, està composat per assignatures centrades en l'anàlisi de nous models de desenvolupament fonamentats en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental i en la construcció d'una ciutadania crítica amb la transformació de les desigualtats.
29/06/2015
Cooperació
A la matrícula, marca la casella pel 0,7%
S'engega la campanya del 0,7% que convida l'alumnat de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat de la universitat a l'hora de fer la matrícula. El Fons finança cada any projectes de cooperació per al desenvolupament i EpD promoguts per la mateixa comunitat universitària.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats