La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
30/04/2015
Programes Socials
Es necessiten monitors i acompanyants dels joves participants al Campus Ítaca
La FAS obre 19 places en el marc del programa Campus Ítaca. Calen 14 monitors/es i 5 acompanyants en els desplaçaments dels joves que participaran en el Campus Ítaca aquest estiu del 2015.
29/04/2015
Programes Socials
Joves d'ESO vénen a la UAB per viure-hi una experiència matemàtica
Fins a 64 joves d'ESO del nou programa socioeducatiu Unix, de la FAS, visitaran la UAB el proper dijous 7 de maig per tenir una experiència matemàtica. Participaran en un geocatching, una visitia a una exposició, activitats cooperatives i lúdiques i en un dinar conjunt.
23/04/2015
Salut
Participa al II Concurs de Relats Eròtics
Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics. Els guanyadors o guanyadores s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".
20/04/2015
Col·labora
Continua el repte perquè els infants del CROMA vinguin a la UAB!
Gràcies a les aportacions, hem superat la primera ronda del projecte a Goteo.org per finançar la visita dels infants del CROMA a la UAB. Des de la FAS volem agrair la participació de més de 60 persones i entitats i encoratjar a seguir col·laborant-hi. Queden menys de 15 dies per a assolir la segona ronda. Ens hi ajudeu?
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats