La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
21/07/2015
Programes Socials
Finalitza la XII edició del Campus Ítaca
L'acte de cloenda del passat 16 de juliol va tancar la  XII edició del Campus Ítaca, una estada de joves d'ESO a la UAB. Amb l'objectiu de fer créixer la seva motivació per continuar estudiant, el campus ha rebut 324 nois i noies que han participat en més de 30 activitats.
23/07/2015
FAS
S'obre una plaça de tècnic/a d'EpD
La FAS obra una nova plaça de tècnic/a de voluntariat dels programes de promoció de la salut i sensibilització ambiental al Campus. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 2 de setembre.
29/06/2015
Cooperació
Ja pots preinscriure’t al Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global
L'itinerari formatiu, obert a tot l'alumnat de la UAB, està composat per assignatures centrades en l'anàlisi de nous models de desenvolupament fonamentats en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental i en la construcció d'una ciutadania crítica amb la transformació de les desigualtats.
29/06/2015
Cooperació
A la matrícula, marca la casella pel 0,7%
S'engega la campanya del 0,7% que convida l'alumnat de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat de la universitat a l'hora de fer la matrícula. El Fons finança cada any projectes de cooperació per al desenvolupament i EpD promoguts per la mateixa comunitat universitària.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats