La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
26/02/2015
Programes Socials
Joves de Can Llupià exposen les seves obres artístiques
Més de 50 joves del centre, sotmesos a mesures privatives de llibertat, han estat els artistes autors i autores de les obres d'art que arriben ara en forma d'exposició. A partir del dilluns 9 de març i fins el 30 d'abril es podran visitar a la Sala d'Exposicions de la UAB.
25/02/2015
Cooperació
Anima't a viure un estiu solidari!
Tens ganes de viure una experiència en l'àmbit de la solidaritat internacional i no saps per on començar? El dimecres 4 de març a les 12:30 h, a la Sala de Cinema de l'Edifici Àgora, Setem, Servei Civil Internacional i COCAT seran a la UAB per a explicar-te les seves propostes d'estades solidàries a països del Sud per a aquest estiu.
19/02/2015
Voluntariat
Nova edició del Nostrum, formació per al voluntariat
Amb l'inici del segon semestre i l'arribada de nous voluntaris i voluntàries, tornem a celebrar el Nostrum, la trobada formativa i lúdica de la FAS, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de març a l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Totes les persones voluntàries ja us hi podeu inscriure.
12/02/2015
Programes Socials
Campanya de micromecenatge perquè els infants del CROMA visitin la UAB
La FAS engega una campanya de recaptació de fons per a fer possible que els 520 infants beneficiaris del programa CROMA visitin la UAB el proper 14 de maig. Tothom hi pot col·laborar a través de la plataforma Goteo.org.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats