La Fundaciˇ Aut˛noma SolidÓria contribueix a la construcciˇ d'una universitat mÚs solidÓria i compromesa amb la realitat social, mitjanšant la promociˇ de la participaciˇ voluntÓria de la comunitat universitÓria i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
01/10/2015
Cooperaciˇ
Jornada per a professorat "La sobirania alimentÓria als estudis de la Facultat de VeterinÓria"
La Facultat de Veterinària de la UAB acollirà el proper divendres 23 d'octubre a les 09:00 una jornada de formació per a professorat orientada a debatre i facilitar la inclusió curricular del paradigma de la sobirania alimentària.
23/09/2015
Formaciˇ
Cursos de cooperaciˇ i sexualitat reconeguts amb crŔdits ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. Els cursos s'impartiran els mesos de novembre i desembre. Les inscripcions estaran obertes a partir del dilluns 5 d'octubre.
22/09/2015
Voluntariat
Alumnat de l’Escola UniversitÓria de Turisme i Direcciˇ Hotelera UAB dissenyarÓ una cooperativa agroalimentÓria
L'expert en consum agroalimentari, Ricard Espelt, amb el suport de la FAS i l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera UAB, promou la creació d'una cooperativa agroalimentària a la UAB.
08/09/2015
Voluntariat
Contagia't del virus del voluntariat a la FAS-UAB
Més de 500 persones de la UAB van descobrir el poder del voluntariat universitari el curs passat. Si aquest curs vols dedicar part del teu temps a aprendre, conèixer i canviar la realitat propera en favor de la igualtat d'oportunitats, vine a la FAS
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats