La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
26/03/2015
Voluntariat
Crida al PAS i PDI per a col·laborar al Dinar Solidari de la UAB
El PAS i el PDI de la UAB pot participar en la realització del Dinar Solidari de la UAB com a acció per lluitar a contra el malbaratament alimentari i la pobresa. El Dinar Solidari de la UAB es celebrarà el proper 23 d'abril al Campus de la UAB en motiu del Dia de la Terra.
26/03/2015
Programes Socials
Treball en xarxa i art brut, a l'acte d'inauguració de "Jo també sóc del barri"
Més de 80 persones van assistir a l'acte celebrat amb motiu de l'exposició "Jo també sóc del barri", en què els agents implicats van mostrar la seva satisfacció per l'èxit del projecte. Les obres es poden visitar a la Sala d'Exposicions de l'edifici l'Àgora fins el 30 d'abril.
19/03/2015
Cooperació
Jornades de Sobirania Alimentària: Sembrant alternatives a la universitat
Del 15 al 17 d'abril es duran a terme aquestes jornades de formació i sensibilització sobre la sobirania alimentària com a resposta a una situació d'empobriment i de fam. Tindran lloc Facultat de Biblioteconomia de la UB i combinaran xerrades, taules rodones, tallers i un geocatching sobre la ruta dels agronegocis a Barcelona.
18/03/2015
Programes Socials
Aconseguit el primer repte econòmic de la campanya a Goteo
La nova i important col·laboració del Grup EDO de la UAB, sumada a les aportacions de persones individuals compromeses amb el CROMA, ha fet possible l'assoliment del mínim econòmic necessari perquè els infants vinguin a la UAB el pròxim 14 de maig. Gràcies a  tothom. Ja podem passar a la segona ronda!
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats