La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
27/11/2015
Salut
La campanya "Revoltes amb la prevenció" arriba a la UAB de la mà del programa de Salut de la FAS
El Programa de Salut de la FAS organitza una nova jornada de mobilització al Campus el pròxim dimarts 1 de Desembre per fer visible la lluita contra els estigmes que giren entorn el VIH i difondre missatges de prevenció. A partir de les 12.00h, a la Plaça Cívica.
26/11/2015
Cooperació
"Refugiats a Europa. Mirades des del present cap al futur"
La Fundació Autònoma Solidària (FAS) i Cultura en Viu organitzen, amb motiu del Dia Mundial dels Drets Humans, un acte per reflexionar sobre l'arribada de persones refugiades al continent europeu, així com sobre les causes i conseqüències del fenomen. L'acte se celebrarà el 10 de desembre i cal prèvia inscripció.
17/11/2015
Discapacitat
Fido B: "Tinc clar que si no hi ha esforç, no hi ha recompensa"
Fido Boucherit, estudiant de la UAB amb mobilitat reduïda i usuari del PIUNE, s'ha classificat sisè a l'Open Mundial de Boccia celebrat a Colòmbia. Avui és entre els 40 millors esportistes de Boccia del món i de la propera competició depèn que es classifiqui pels Jocs de Rio de 2016
28/10/2015
Voluntariat
Sigues mentora i construeix vincles
El projecte de mentoria entre noies "Construint vincles" permet conèixer altres realitats i afavoreix l'empoderament de les noies que hi participen, estudiants de la UAB i noies tutelades o ex-tutelades. Vine a les sessions del dimecres 4 de novembre i informa-te'n.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats