FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

20/07/18
Cooperació
La FAS ha acompanyat a l'estudiant durant la seva estada a la UAB
Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB
En el marc de l'acord de col·laboració signat per la Fundación Mujeres por África i la UAB, l'estudiant Sylvia Nana Ohenewah, procedent de Ghana, ha pogut gaudir d'una beca per cursar el Màster en Ciència Política a la UAB durant el curs 2017-2018. La FAS ha coordinat l’acollida de l’estudiant i l’acompanyament durant la seva estada al Campus.
26/06/18
Cooperació
Festa Major 2018 per la Universitat Refugi
“L’Autònoma acull” és el lema de la FM 2018
Amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades, la UAB anuncia el lema de la Festa Major 2018: “#UABrefugi: l’Autònoma acull”. El Programa Acollida de la FAS treballa des de fa dos anys per enfortir el paper de la UAB en la defensa dels drets de les persones en cerca de refugi.
22/06/18
Cooperació
Imatge Fons de Solidaritat convocatòria 2017-2018
Publicada la resolució de les dues convocatòries del Fons de Solidaritat
S’han resolt les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB. D’una banda, en el marc de la convocatòria XXXV s’han aprovat deu projectes de cooperació i educació per al desenvolupament impulsats per personal PDI i PAS. De l’altra, s’han acceptat també deu iniciatives d’estudiants de màster i doctorat en el marc de la convocatòria E2017-2018.
21/06/18
Cooperació
Convocatoria Premis TFG 2018
Obrim la convocatòria per la segona edició dels Premis TFG
La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2017-2018 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 21 de setembre.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats