FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

22/06/18
Cooperació
Imatge Fons de Solidaritat convocatòria 2017-2018
Publicada la resolució de les dues convocatòries del Fons de Solidaritat
S’han resolt les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB. D’una banda, en el marc de la convocatòria XXXV s’han aprovat deu projectes de cooperació i educació per al desenvolupament impulsats per personal PDI i PAS. De l’altra, s’han acceptat també deu iniciatives d’estudiants de màster i doctorat en el marc de la convocatòria E2017-2018.
21/06/18
Cooperació
Convocatoria Premis TFG 2018
Obrim la convocatòria per la segona edició dels Premis TFG
La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2017-2018 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 21 de setembre.
12/06/18
Cooperació
Imatge de la Taula 1 del Hackató Universitat Refugi celebrat a l'Escola IGOP
6 idees per millorar l’acollida de persones en cerca de refugi
La FAS, amb la col·laboració de Chapter#2 i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha organitzat el primer Hackató #UniversitatRefugi en el que han participat fins a 60 persones de diferents àmbits. Totes juntes han abordat, a través de metodologies àgils i innovadores, solucions concretes per alguns dels nombrosos problemes als que s’enfronten les persones en cerca de refugi.
04/06/18
Cooperació
Mínors
Inscriu-te i participa en els mínors de Gènere i Desenvolupament Sostenible
Un any més, la Universitat Autònoma de Barcelona impulsa una nova edició del Mínor en Estudis de Gènere i del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global. Aquestes formacions tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi de fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica. 
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats