FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

19/02/18
Voluntariat
Anellament d’aus a la Vila
El programa de voluntariat de Medi Ambient celebra una jornada formativa oberta a totes les persones interessades del Campus UAB. Aquesta activitat, que tindrà lloc el 23 de febrer de 8 del matí fins al migdia, és una iniciativa conjunta de la FAS i l’Oficina de Medi Ambient (OMA)
14/02/18
Voluntariat
Viu una experiència solidària internacional
El 7 de març se celebrarà una sessió informativa sobre les diferents opcions que té l’alumnat de la UAB per fer una estada solidària a l’estranger. En aquesta sessió la FAS explicarà què és el Servei de Voluntariat Europeu i entitats com el Servei Civil Internacional, SETEM, COCAT o l’Associació Catalana per la Pau donaran a conèixer les seves propostes de cooperació internacional, camps de treball, brigadisme o turisme sostenible i responsable
20/12/17
Voluntariat
La FAS celebra el Nadal als hospitals
El Programa Sociosanitari continua amb la seva activitat abans de les festes nadalenques. L’equip de voluntàries se suma als actes de l’Hospital de la Vall d’Hebron i al Centre Fòrum de l’Hospital del Mar i prepara una sessió formativa per treballar la gestió emocional en l’acompanyament.
18/12/17
Voluntariat
El Comando Voluntariat participa a la Cursa de la UAB
Un any més, els voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària han estat elements clau de la Cursa de la UAB. Fins a 81 persones voluntàries de l’entitat van realitzar tasques d’organització i administració com ara repartir dorsals, muntar carpes i assistir als corredors i corredores.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats