FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

21/02/18
Voluntariat
No et perdis el darrer Nostrum del curs!
La FAS organitza la segona i última jornada lúdica i de coneixença per als voluntaris i voluntàries del curs 2017/2018. El Nostrum se celebrarà el proper dissabte 10 de març a l’Associació de Mestres Rosa Sensat i comptarà amb quatre tallers sobre gènere, comunicació i salut que donaran un valor afegit a la trobada.
19/02/18
Voluntariat
Anellament d’aus a la Vila
El programa de voluntariat de Medi Ambient celebra una jornada formativa oberta a totes les persones interessades del Campus UAB. Aquesta activitat, que tindrà lloc el 23 de febrer de 8 del matí fins al migdia, és una iniciativa conjunta de la FAS i l’Oficina de Medi Ambient (OMA)
14/02/18
Voluntariat
Viu una experiència solidària internacional
El 7 de març se celebrarà una sessió informativa sobre les diferents opcions que té l’alumnat de la UAB per fer una estada solidària a l’estranger. En aquesta sessió la FAS explicarà què és el Servei de Voluntariat Europeu i entitats com el Servei Civil Internacional, SETEM, COCAT o l’Associació Catalana per la Pau donaran a conèixer les seves propostes de cooperació internacional, camps de treball, brigadisme o turisme sostenible i responsable
20/12/17
Voluntariat
La FAS celebra el Nadal als hospitals
El Programa Sociosanitari continua amb la seva activitat abans de les festes nadalenques. L’equip de voluntàries se suma als actes de l’Hospital de la Vall d’Hebron i al Centre Fòrum de l’Hospital del Mar i prepara una sessió formativa per treballar la gestió emocional en l’acompanyament.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats