FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

21/07/14
Voluntariat
Experiències i testimonis del voluntariat sociosanitari a la FAS
Testimonis i experiències del voluntariat sociosanitari a la FAS
Les persones voluntàries i beneficiàries del Programa Sociosanitari de la FAS han crescut el darrer curs. En època de valoracions i tancaments, la Zaida, la Laura, la Janina i en Xavier expliquen què ha estat per a elles i ell l'experiència amb els infants de la Vall d'Hebron.
26/06/14
Programes Socials
Triangular de futbol entre un equip de Can Brians i voluntaris del SAF i la FAS
Triangular de futbol entre Brians i voluntaris de la FAS i el SAF
El camp de futbol del SAF va acollir el passat dimecres 25 de juny un triangular de fubtol entre un equip del centre penitenciari de Can Brians I, un de voluntariat de la FAS i un del SAF. La bona valoració de l'activitat empeny a repetir-la.
 
18/06/14
Voluntariat
Fotoreportatge de Clàudia Bañon sobre el CROMA i Sociosanitari
CROMA i Sociosanitari protagonitzen un fotoreportatge
L'estudiant de tercer de periodisme de la UAB, Claudia Bañón, ha elaborat un fotoreportatge sobre el voluntariat en què el CROMA i Sociosanitari n'han esdevingut protagonistes.
04/06/14
Voluntariat
Congrés Aprenentatge i Servei Universitari
La FAS participa al Congrés d'Aprenentatge i Servei estatal
La Xarxa Universitària Espanyola d’Aprenentatge i Servei va celebrar el passat cap de setmana el Congrés en què universitats de tot l'Estat posen en comú metodologies d'ApS. La FAS hi va assistir i va presentar-hi experiències de voluntariat conjunt amb facultats de la UAB.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats