FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

07/06/18
Voluntariat
Setmana de la Natura a la UAB
Per la Setmana de la Natura netegem la UAB
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la celebració de la Setmana de la Natura, el passat 5 de juny el voluntariat de Medi Ambient de la FAS va realitzar una recollida de residus als espais naturals del campus de la UAB.
03/05/18
Voluntariat
Sant Jordi Sociosanitari
El voluntariat sociosanitari celebra Sant Jordi als hospitals
El Programa Sociosanitari de la FAS ha participat en la festivitat de Sant Jordi dinamitzant diferents activitats als hospitals Centre Fòrum i Vall d’Hebron. Tallers de manualitats, activitats musicals o conta-contes són algunes de les dinàmiques que ha impulsat el voluntariat.
03/05/18
Voluntariat
Dinar Solidari
La FAS recapta més de 100 quilos de menjar gràcies al dinar solidari
La diada de Sant Jordi, va comptar amb un dinar solidari contra el malbaratament alimentari a la UAB. El grup de voluntaris i voluntàries de Medi Ambient de la FAS van col·laborar-hi amb l’objectiu d’aprofitar els aliments mengívols no comerciables de Mercavallès i recaptar aliments per a entitats socials.
13/03/18
Voluntariat
Voluntaris Marató de Barcelona 2018
El voluntariat de la UAB present a la Marató de Barcelona
La 40ena edició de la Marató de Barcelona va comptar amb la col·laboració dels estudiants de Fisioteràpia de la UAB. Una quarantena de voluntaris i voluntàries van donar suport a la recuperació física de les persones participants a la cursa amb tractaments musculars específics.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats