FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

13/03/18
Voluntariat
El voluntariat de la UAB present a la Marató de Barcelona
La 40ena edició de la Marató de Barcelona va comptar amb la col·laboració dels estudiants de Fisioteràpia de la UAB. Una quarantena de voluntaris i voluntàries van donar suport a la recuperació física de les persones participants a la cursa amb tractaments musculars específics.
26/02/18
Voluntariat
El voluntariat de la FAS celebra el Carnaval
El Programa Sociosanitari i el Programa de Justícia de la FAS han dut a terme diverses activitats lúdiques per celebrar el Carnaval. Enguany, els tallers de màscares i disfresses han sigut les dinàmiques principals que ha organitzat el voluntariat
21/02/18
Voluntariat
No et perdis el darrer Nostrum del curs!
La FAS organitza la segona i última jornada lúdica i de coneixença per als voluntaris i voluntàries del curs 2017/2018. El Nostrum se celebrarà el proper dissabte 10 de març a l’Associació de Mestres Rosa Sensat i comptarà amb quatre tallers sobre gènere, comunicació i salut que donaran un valor afegit a la trobada.
19/02/18
Voluntariat
Anellament d’aus a la Vila
El programa de voluntariat de Medi Ambient celebra una jornada formativa oberta a totes les persones interessades del Campus UAB. Aquesta activitat, que tindrà lloc el 23 de febrer de 8 del matí fins al migdia, és una iniciativa conjunta de la FAS i l’Oficina de Medi Ambient (OMA)
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats