La Fundació UAB

Lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB organitza l'acte de lliurament de premis per reconèixer la innovació i emprenedoria de la comunitat universitària i alumni en un esdeveniment que es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:15 h, a la Sala d'Actes de Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. Bàrbara Ruiz, fundadora de Livingit.cat, i Ricard Castellet, Chief Connector Officer de Barcelona Tech City, oferiran dues ponències per explicar les seves experiències en l'àmbit de la emprenedoria.

02/12/2019

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB celebrarà el lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora el proper dijous 12 de desembre, en un acte acadèmic que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, a les 18:15 h.

A la taula institucional, es comptarà amb la presència de Javier Lafuente, Vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB; Montserrat Balagueró, Directora de Serveis Docents de la Fundació UAB; Hèctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB; i David Urbano, Vicedegà d'Emprenedoria d'aquesta darrera facultat, exdirector del CIEU i moderador d'aquest certamen.

La ponent convidada serà Bàrbara Ruiz, Enginyera titulada per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Emprenedora de projectes d'enginyeria i innovació a Barcelona i a Catalunya. Actualment és la fundadora de l'empresa Livingit.cat (Living Experiences), dedicada a oferir experiències vinculades amb les tradicions i costums de la cultura catalana. La conferenciant explicarà, durant la seva intervenció, la seva trajectòria i experiència emprenedora a tots els assistents.

Per altra banda, Ricard Castellet , Chief Connector Officer (CCO) de Barcelona Tech City, també participarà com a conferenciant durant l'acte. El ponent és Llicenciat en Sociologia i Coordinador del Màster de Marketing Digital a La Salle, i ha treballat per BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. Compta amb més de 20 anys d'experiència professional al món digital, i ha desenvolupat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació d'start-ups i en la digitalització de grans companyies.

Castellet comentarà la seva trajectòria professional, en especial, al capdavant de Barcelona Tech City, associació privada i sense ànim de lucre que representa a més de 1000 empreses i start-ups del sector tecnològic i digital de la Ciutat Comtal, el màxim exponent del qual és el Pier01, hub reconegut per la revista Forbes com un dels 5 més innovadors del món.

La gestió de l'entrega dels premis anirà a càrrec d'Andreu Turró, nou Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU).


Recepció de projectes innovadors fins al 8 de desembre

La convocatòria dels guardons encara resta oberta fins al 8 de desembre, darrer dia per poder presentar les idees de negoci innovadores a aquest certamen. Els premis s'atorgaran en les següents categories:

Categoria FUABformació. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Facultat d’Economia i Empresa. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria resta de la UAB. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Alumni UAB. Compta amb dos àmbits, el general i el d’impacte social i sostenibilitat, cada un d’ells amb una dotació econòmica de 500 euros, que prové de la col·laboració amb Caixa d’Enginyers.

La convocatòria permet presentar una idea a nivell individual o en equip, i es premiarà aquelles que segueixin criteris d'originalitat, un alt grau d'innovació, l'adequació del perfil de l'emprenedor/a o complementarietat de l'equip, el coneixement del productre o servei, el coneixement dels clients potencials i la competència, la implementació de la idea, i la viabilitat tècnica i econòmica del pla de negoci.

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries, a través d'aquests guardons i de les seves activitats, impulsa l'esperit innovador entre la comunitat universitària i titulada de la UAB.

Podeu consultar les bases dels Premis clicant sobre aquest enllaç.


Hi col·labora: