La Fundació UAB

La UAB estrena una nova botiga en línia de productes de marxandatge

Nova botiga UAB

La UAB acaba de llançar una nova botiga virtual de productes de marxandatge oficial per donar resposta a les peticions rebudes des de les facultats i centres, i des d'altres àmbits. El material de venda incorpora productes tèxtils, de papereria i complements amb els logos i símbols de l'Autònoma. La botiga en línia permet comprar online i recollir de franc els productes a l'Abacus de la Plaça Cívica, o bé, rebre'ls directament a casa.

17/05/2022

La UAB estrena nova botiga en línia de productes de marxandatge oficial per a tota la comunitat universitària i per a futurs estudiants. El material de venda incorpora productes tèxtils (samarretes, dessuadores, etc), de papereria (carpetes, bolígrafs...) i complements (bosses, gorres, tasses...) amb els logos i símbols de l'Autònoma.

A la botiga virtual, amb l'enllaç https://botiga.uab.cat,  podreu seleccionar l'article que desitgeu per comprar-lo online i recollir-lo de franc a l'establiment de l'Abacus de la Plaça Cívica, o bé, rebre'ls directament a casa. 

La creació d'aquesta nova plataforma de venda de productes corporatius de la UAB dóna resposta a les demandes de facultats, i centres, i de diversos àmbits, que sol·licitaven disposar de nous articles institucionals per a la comunitat universitària i per oferir a les persones visitants o participants en congressos o altres activitats i esdeveniments. D'aquesta forma, també es contribueix a enfortir la marca de la UAB i donar-la a conèixer arreu del món.

Com a primera promoció de la botiga, s'obsequia amb una bossa negra de la UAB a les primeres 100 compres superiors a 15 euros.

Per altra banda, per a centres de la UAB o col·lectius que organitzin algun esdeveniment institucional o rebin alguna delegació poden realitzar una comanda, a l'apartat Compres Internes UAB, amb un 10% de descompte.