La Fundació UAB

La FUAB es reuneix virtualment amb 12 universitats de la Xina

Mapa de la Xina

Els dies 8 i 9 de juny, es van mantenir trobades virtuals amb centres com la Xi’an University of Architecture and Technology, la Huagiao University o la Shangai University. Aquestes trobades són una de les activitats promogudes des de l’associació EDUESPAÑA i l’ICEX per incentivar la internacionalització de les universitats espanyoles.

14/06/2022

EDUESPAÑA i ICEX España Exportación e Inversiones van organitzar els dies 8 i 9 de juny una sèrie de trobades virtuals entre universitats xineses amb centres de l’estat espanyol, entre les quals FUABformació.

Les reunions es van fer amb representants de 12 universitats xineses, entre les quals es troben la Northwestern Polytechnical University (Xi'an), la Shanghai Jiao Tong University (Xangai) o la Huaqiao University (Quanzhou).

L'objectiu de les trobades era avaluar i/o ampliar vies de col·laboració i accions conjuntes d'internacionalització, tant en relació a estudiants -intercanvis, titulacions conjuntes o programes específics- com de professorat i investigació -acords de col·laboració entre facultats, departaments o formació conjunta-.