La Fundació UAB

L'Escola cerca estudiants en pràctiques per donar suport a la promoció del CFGS

Es cerquen becaris

Del 19 d'octubre al 9 de novembre s'obre la convocatòria de pràctiques per buscar estudiants de l'Escola que vulguin explicar la seva experiència universitària als futurs alumnes i a les seves famílies, en esdeveniments, com les Jornades de Portes Obertes o el Saló de l'Ensenyament. Envia ja la teva sol·licitud!

16/10/2020

L'Escola obre la convocatòria de pràctiques per formar el nou equip d'estudiants que col·laborarà en les tasques de suport per promocionar els estudis, durant aquest curs 2020-2021, en esdeveniments presencials i virtuals, com les Jornades de Portes Obertes o el Saló de l'Ensenyament, entre altres.

Aquesta convocatòria de pràctiques està adreçada a estudiants matriculats a 2n curs del CFGS en Comerç Internacional, que estiguin interessats en ser ambaixadors de l'Escola, i oferir també suport logístic durant les activitats de promociò. S'atorgaran 6 places de pràctiques.

El període de lliurament de sol·licituds comença el 19 d'octubre i finalitzarà el 9 de novembre de 2020.

Cal aportar la següent documentació:

- Omplir l’imprès de sol·licitud adjunt, que es pot descarregar del Campus Virtual.

Les sol·licituds es trametran per correu electrònic a la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, a l’adreça electrònica practiques.btreball.fuab@uab.cat.


La durada de les pràctiques dependrà de les necessitats de cadascuna de les activitats. Es comptabilitzarà segons les hores de dedicació, i es podran realitzar entre l'1 de febrer i el 30 de juliol de 2021.

S'atorgarà un ajut a l'estudi per un import de 10 euros per hora de dedicació a les activitats de promoció i de comunicació. Es retindrà el 2% en concepte d'IRPF i la quota de la Seguretat Social obrera de 8.49 €/mes.

La resolució de les places es comunicarà el 23 de novembre de 2020.