La Fundació UAB

Guanyadors dels VIII Premis CIEU 2019 a la persona més emprenedora

Guanyadors del Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019

Els guardons han reconegut la tasca emprenedora d'estudiants i alumni de la comunitat de la UAB, que han engegat amb èxit la seva idea innovadora i de negoci. L'acte de lliurament de premis va reunir a gairebé 300 assistents a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

15/05/2019

El 15 de maig es va celebrar la vuitena edició del Premi CIEU a la persona més emprenedora de 2019 a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, en un esdeveniment que va aplegar a gairebé 300 persones per conèixer els emprenedors més destacats de les Escoles de la FUABFormació (Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, Escola de Prevenció i Seguretat Integral i Escola Superior d'Arxivística i de Gestió de Documents, i també, de la resta de facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona, que van presentar la seva candidatura per assolir aquest reconeixement.

A la taula de ponents, hi varen ser presents David Urbano, Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU); Montserrat Balagueró, Vicepresidenta executiva de la FUAB; Hèctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, I l'emprenedora Míriam Mauri, experta en Business Development i líder del programa d'Hotusa Ventures.

David Urbano va iniciar l'acte donant la benvinguda al públic assistent, i va recordar la tasca que realitza el CIEU, des de fa ja 11 anys, en orientar i assessorar a les persones de la comunitat universitària que volen posar en marxa una empresa o idea de negoci, i les diverses activitats que es realitzen per impulsar la creativitat i la innovació.

La següent intervenció va ser a càrrec de Montserrat Balagueró, responsable de la Fundació UAB, que va remarcar que l'emprenedoria és una actitud que s'aprèn en el pas per la Universitat, i que "aquesta mentalitat ens ajuda a afrontar nous reptes a la vida".

Per la seva part, Hèctor Sala, va destacar que des de fa més d'una dècada que la UAB aposta per fomentar l'emprenedoria entre els seus estudiants, i que gràcies a esdeveniments com aquest, es va aconseguir que "aquesta actitud emprenedora sigui transversal i complementària a la formació dels Graus, i vagi més enllà del que s'ensenya a la Facultat".

A continuació, va ser el torn de l'emprenedora convidada, Míriam Mauri, que va motivar als assistents amb el seu discurs, on va explicar la seva trajectòria professional en diverses startups en l'àmbit del sector turístic i hoteler. Per la ponent, "ser emprenedor és somiar, crear, ser imaginatiu, i lluitar".


Els guardonats/des del VIII Premi a la persona més emprenedora 2019

Després de les intervencions dels conferenciants, es va procedir al lliurament dels guardons als premiats en els diferents àmbits:

-    Categoria "Direcció Hotelera": Toni Cardona Martínez
-    Categoria "EPSI": Marc García Diéguez
-    Categoria "ESAGED": Laura Tienda Martínez
-    Categoria "Turisme": Judit Esteban
-    Categoria "Facultat d’Economia i Empresa": Esther Bueno
-    Categoria "Resta de la UAB": Jofre Ferrer-Dalmau
-    Categoria "Alumni Impacte Social i Sostenibilitat": Cesc Sierra Martínez

Els guanyadors van tenir uns minuts per explicar la seva vessant emprenedora i oferir agraïments pel reconeixement obtingut.

L'acte va finalitzar amb una fotografia de grup amb els emprenedors/es premiats/des, els ponents de la taula rodona, i diversos membres del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB.