La Fundació UAB

Graduació dels titulats/des del CFGS en Comerç Internacional de la promoció 2022

Graduació

El Centre de Formació Professional Fundació UAB celebrarà, per primera vegada, la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2022 del CFGS en Comerç Internacional, el divendres 23 de setembre. L'acte es durà a terme a les 19 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Cal que confirmeu la vostra assistència abans del 15 de setembre.

03/08/2022

El Centre de Formació Professional Fundació UAB organitzarà, per primera vegada, l'acte de Graduació dels titulats i titulades del Cicle Formatiu de Grau Superior de la promoció 2022, el divendres 23 de setembre, a les 19 hores, al saló Lluís Vives I de l'Hotel Exe Campus UAB. 

La celebració comptarà amb la presència de la Directora del Centre, Mèrida Iglesias, a la taula de ponents, i de diversos membres del professorat dels estudis i representants de la UAB.

Després dels parlaments i de l'entrega de diplomes, s'oferirà un refigeri als assistents.

És imprescindible que confirmeu prèviament la vostra assistència, indicant el número d'acompanyants (recomanable màxim de 3 acompanyants per titulat/a, per aforament limitat), i que ompliu aquest formulari. Teniu temps fins al 15 de setembre de 2022 per confirmar-ho.

NOTA: *Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

Us recordem que l’acte de graduació és protocol·lari i formal.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb:secretaria.direccio.fuab.formacio@uab.cat