La Fundació UAB

Evarist March, ponent en un col·loqui internacional sobre Ecoturisme a l'Equador

Col·loqui Internacional d'Ecoturisme a l'Equador

Evarist March, co-Coordinador del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura de l'Escola, participarà com a ponent al Col·loqui Internacional "Ecoturisme: 20 anys després de la Declaració de Quebec", organitzat per la Universidad de las Américas de Quito (Equador), que es celebrarà el 26 i 27 de maig en format virtual. La inscripció és gratuïta per les persones interessades en assistir-hi.

23/05/2022

Evarist March, professor i co-Coordinador del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura, que s'imparteix a l'Escola, és un dels experts en aquest àmbit en participar al Col·loqui Internaconal "Ecoturisme: 20 anys després de la Declaració de Quebec", organitzat per la Universidad de las Américas de Quito (Equador), conjuntament amb la Global Ecotourism Network (GEN), i la Red Latinoamericana y Caribeña en Ecoturismo (LACEN), els dies 26 i 27 de maig, en format online.

En aquest espai de reflexió interdisciplinari hi participaran també acadèmics, tècnics i responsables d'administracions en la implantació de polítiques públiques de països com Canadà, Estats Units, Xile, Colòmbia, Guatemala, Grècia, Regne Unit, Espanya, entre altres països. La trobada virtual té per objectiu copsar la trajectòria i evolució de l'Ecoturisme a escala internacional, i analitzar quins són els reptes i les dificultats que es presentaran en un futur en aquest camp. Les jornades online es desenvoluparan a través de ponències i taules rodones de debat on els experts aportaran les seves visions i experiències. També s'analitzarà el cas d'estudi de la destinació del cantó Patate, a la província andina de Tunguraha de l'Equador, especialitzada en ecoturisme per la seva diversitat d'ecosistemes i considerat el primer poble màgic d'aquest país, dedicat a l'exploració de la natura.

El professor March oferirà la seva ponència el dijous 26 de maig, a les 11:30 h (a les 18:30 hores a Espanya).També en el col·loqui hi intervindrà el professor-col·laborador del postgrau, Francesc Giró, especialista en conservació de la Natura i Ecoturisme, i professional amb una llarga trajectòria en la gestió d'espais naturals.

Per assistir en línia a les diverses activitats del col·loqui, cal que us inscriviu prèviament a aquest formulari. La inscripció és gratuïta.

Per a més informació sobre el programa de les jornades, cliqueu sobre aquest enllaç.