La Fundació UAB

Convocatòria oberta al XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora

Participants durant un acte d'entrega de Premis del CIEU

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) ofereix diversos premis per a una idea o projecte innovador. El premi està dirigit a estudiants i titulats de la UAB, que poden enviar la seva candidatura fins al dia 1 de desembre.

06/10/2020

El IX Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora és una iniciativa del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) adreçat a l’alumnat de la UAB i a la comunitat alumni, amb l’objectiu de formentar l’esperit emprenedor i la innovació.

El jurat, format per persones expertes del món universitari i empresarial, considerarà aspectes com la originalitat i el grau d’innovació de la idea, l’adequació del perfil de l’emprenedor/a o la complementarietat de l’equip emprenedor, el coneixement del producte o servei, el coneixement dels clients potencials i de la competència, la implementació de la idea i la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

El premi està dividit en quatre categories: FUABformació, Facultat d’Economia i Empresa, i Resta de la UAB, de les quals es seleccionaran fins a tres guanyadors/es amb una dotació econòmica de 250, 150 i 100 euros, respectivament. Per últim, la categoria Alumni comptarà amb dos àmbits, el general i el d'impacte social i sostenibilitat, cadascun amb una dotació econòmica de 500 euros, gràcies a una col·laboració entre la Fundació Alumni UAB i Caixa d’Enginyers.

L’acte d’entrega dels premis es celebrarà el proper dijous 10 de desembre del 2020 a les 16.15h, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

Per participar, heu d’enviar aquesta fitxa omplerta i el full de registre d’emprenedors/es del CIEU, abans de l’1 de desembre de 2020.

Consulta més informació sobre les bases del premi.